Hon tror att föräldrarna inte kommer att komma på bröllopet så när hon ser dem faller hon ned på knä och brister ut i tårar (+VIDEO)

sofia

30 Maj 2022

Hon tror att föräldrarna inte kommer att komma på bröllopet så när hon ser dem faller hon ned på knä och brister ut i tårar (+VIDEO)
Advertisement

Alla som har gift sig vet hur svårt det är att organisera allt på ett perfekt sätt. Det finns många val att göra och för att allt ska fungera så bra som möjligt är det nödvändigt att ha koll på varje liten detalj. Men vilka är de riktigt viktiga sakerna på en av de mest speciella dagarna i två människors liv? Vi är alla väldigt olika varandra, så alla kommer att ha sitt eget personliga och unika svar på den här frågan, men om du kommer bra överens med din familj är det alltid en trygghet att veta att de kommer att finnas där bredvid oss ​​och stötta oss när vi tar ett sådant stort steg. Detta stämmer nog extra väl när det gäller våra föräldrar. Människorna som fört oss till världen, uppfostrat oss och vars närvaro vi verkligen behöver den stora dagen då vi blir ett med den vi älskar.

När det gäller huvudpersonen i denna berättelse var allt detta ett stort frågetecken. Föräldrarna hade på grund av ett byråkratiskt problem sagt till henne att de förmodligen inte skulle vara med på bröllopet, men sedan förändrades allt plötsligt. Låt oss tillsammans kika på vad som hände.

via Instagram/alinenas

Advertisement
Instagram/alinenas

Instagram/alinenas

Aline Nas är en ung kvinna som riskerade att inte ha sina föräldrar bredvid sig på bröllopsdagen. Paret skulle för att kunna delta i evenemanget ha varit tvungna att åka från Brasilien till Florida, dit dottern hade flyttat och var på väg att bilda familj. För att göra denna resa hade kvinnans föräldrar begärt ett visum som tyvärr inte skulle ha utfärdats i tid för att kunna nå henne.

Det var därför de var tvungna att säga till henne att de inte skulle kunna följa henne till altaret och att hon skulle vara tvungen att gifta sig utan dem. Med ett hjärta fullt av sorg kunde Aline inte göra något annat än att försöka acceptera sitautionen. Men ödet bjuder ibland på vackra överraskningar och för henne var det precis så.

Instagram/alinenas

Instagram/alinenas

Ryan Tickle, hennes pojkvän och blivande man, var delaktig i en liten "lögn" mot tjejen. I verkligheten var allt planerat för att organisera den vackraste överraskningen som hon någonsin kunde ha önskat sig.

Ryan, som varit i kontakt med sina svärföräldrar, hade fått reda på att, trots vad de tidigare hade trott, hade paret lyckats få visumet i tid för att nå dem i Florida. Eftersom hennes blivande man väl visste att det skulle vara mycket viktigt för henne att ha dem där, bestämde han sig för att inte säga något för att kunna överraska henne.

Advertisement
Instagram/alinenas

Instagram/alinenas

Både han och föräldrarna lyckades med sin överraskning. Föräldrarna kom till hotellet där de blivande makarna bodde och höll sig bokstavligen ett stenkast från sin dotter utan att hon visste om det. Strax före bröllopet pratade de även med henne i telefon och fortsatte låtsas att de inte kunde komma för att sedan överraska henne.

Strax därefter, när paret lämnade hotellet för att gifta sig, väntade hennes föräldrar på dem vid entrén. Vid åsynen av dem föll Aline ner på knä, brast ut i tårar och sprang sedan fram för att krama dem om. Förvånad men lycklig började hon skrika av glädje som ett litet barn. Bilderna på en video som togs i dessa ögonblick och som lades upp på hennes Instagram-profil visar hur rörd och lycklig hon är i famnen på sin mamma och pappa.

Innan du tittar på videon borde du nog plocka fram näsdukarna... du kommer att behöva det!

Advertisement