En brud väljer bort den klassiska vita prinsessklänningen och väljer rosa byxor och kavaj

av sofia

29 Maj 2022

En brud väljer bort den klassiska vita prinsessklänningen och väljer rosa byxor och kavaj
Advertisement

Att välja bröllopsklänning är kanske en av de svåraste sakerna på listan att göra för att organisera ett bröllop. Vanligtvis väljer kvinnor en klassisk prinsessklänning. Om den är lång eller kort, med en mer eller mindre vid kjol, spelar ingen roll, det viktiga är färgen: helvitt. Men det är inte alla, särskilt i dagens läge, som resonerar så här. Många blivande brudar går mot något annorlunda trender, bort från de klassiska bröllopstrender som hittills setts.

Huvudpersonen i historien vi vill berätta om idag är en av dem och på sin bröllopsdag förvånade hon alla gäster genom att dyka upp med en helt annan klädsel än vad man är van vid. Låt oss ta reda på vad hon hade på sig tillsammans.

via Instagram/ luisejsch

Jäsche är en mycket ung 24-årig tysk modell som för en tid sedan gifte sig med sin pojkvän. Paret hade träffats för första gången år 2017, när hon var 19 och han 20. Efter 4 års förlovning bestämde de sig för att gifta sig och organiserade tillsammans en ceremoni med stil. Det som dock väckte mest uppmärksamhet var modellens klädval på den speciella dagen.

I allmänhet förväntar man sig vid ett bröllop att få se brudgummen i en elegant mörk kostym och den andra halvan i en vacker vit klänning. I det här fallet var det inte så och Jäsche lämnade alla mållösa. Flickan dök faktiskt upp i en gnistrande rosa kostym med kavaj och byxor.

Advertisement

Ett originellt utseende som lockade till sig många kvinnors och blivande brudars uppmärksamhet, som verkligen gillade hennes val. Själv ville hon dock påpeka att hon först hade valt en vanlig vit klänning, men på grund av en oväntad händelse föll hennes val sedan på något annat. "Varför inte göra allt lite roligare?" - sa Jäsche. Tillslut gjorde hon ett eget och mycket framgångsrikt val.

När allt kommer omkring, vem har sagt att en brud alltid måste ha vit klänning? Ingen. Det var därför Jäsche agerade annorlunda och lanserade en riktig trend.

Många kommenterade faktiskt på bilderna från den dagen och visade sin uppskattning, en del ville till och med följa hennes exempel. Det viktiga är faktiskt att inte bara "ge efter" för oskrivna regler och sedvänjor. Det som är grundläggande och går före allt annat är att vara tillfreds med sig själv. Så om den vita klänningen inte är något för dig och du föredrar en rosa, röd, lila eller regnbågsfärgad klädsel, låt då fantasin flöda och gör det du gillar bäst.

Håller du inte med?

Advertisement