Hon köper sin brudklänning i en secondhandaffär för bara 250 kronor: "Jag är så stolt" - TittaPaVideon.se
x
Hon köper sin brudklänning i en secondhandaffär…
Hon använder handikappsplatsen på parkeringen men kritiseras för att hon ser frisk ut: Hon har ett konstigt födelsemärke på magen, bestämmer sig för att undersöka saken och upptäcker att det är ett spår av hennes ofödda tvilling

Hon köper sin brudklänning i en secondhandaffär för bara 250 kronor: "Jag är så stolt"

06 Augusti 2022 • Av sofia
682
Advertisement

Tror du att det är enkelt att hitta den perfekta brudklänningen? Du har väldigt fel, det är åtminstone inte så för många kvinnor. Det tar vanligtvis flera månader innan man hittar rätt. Du går från en butik till en annan, provar olika modeller och hittar sedan kanske den perfekta modellen att bära på din bröllopsdag. Synd att allt detta även innebär att man tvingas investerar ett ganska rejält belopp som många gånger kan verka överdrivet med tanke på att klänningen i fråga bara kommer att bäras en dag.

Lyckligtvis var detta inte fallet för Jules, en ung kvinna som lyckades spendera endast 250 kronor för en vacker klänning med pärlor och släp. Nyfiken på hur hon lyckades? Låt oss ta reda på det tillsammans.

via: Uk News

Jules lade upp bilder på det otroliga köpet på sin Tik Tok-sida. I en mycket kort video som delas av den unga kvinnan, ser man henne med ett chockat ansiktsuttryck tillsammans med dessa ord: "Jag är så nöjd med klänningen jag hittade" - följt av några bilder där hon poserar med den fina klänningen på sig.

Ett vackert vitt plagg med släp, livstycke, pärlor och broderier, som perfekt passar hennes kropp och förvandlar henne till en prinsessa. Allt detta för den blygsamma summan av cirka 250 kronor. Du läste rätt. "Småpengar" för en klänning som gjorde en blivande brud mycket lycklig. Jules hittade den i en secondhandbutik och förväntade sig aldrig att den skulle passa henne perfekt redan vid första försöket. Istället gjorde den det och inget kunde ha gjort henne lyckligare.

Faktum är att vi är mer och mer vana vid att spendera absurda siffror för att organisera ett bröllopet och, särskilt för klänningen, spenderar många flera tusentals kronor, utan att ta med alla eventuella justeringar av en sömmerska i beräkning. Det finns dock brudar som skulle göra vad som helst för att sänka budgeten och den här tjejen är verkligen ett exempel på hur man kan lyckas.

Advertisement

De många användare som tittade på videon lämnade många positiva kommentarer och komplimanger: "Du är vacker", "Den passar dig perfekt", "Den är som gjord för dig", "Jag gillar knapparna på baksidan av klänningen" - och massor av andra meddelanden där komplimangerna inte verkar ta slut. Det är verkligen ett självklart val eftersom klänningen inte bara är vacker, utan även passar henne bra och, något som heller inte bör underskattas, kostade väldigt lite.

Vad kan man säga, vilket fynd!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack