En brud ber sin mormor och farmor om att vara brudtärnor på hennes bröllop och sprida blomblad längs altargången

sofia

18 April 2022

En brud ber sin mormor och farmor om att vara brudtärnor på hennes bröllop och sprida blomblad längs altargången
Advertisement

Vad skulle du aldrig ge upp på din bröllopsdag? Förutom din partners närvaro förstås. Ett annat viktigt element kommer sannolikt att vara dina nära och kära. Familj och vänner kan verkligen inte vara frånvarande vid ett så viktigt ögonblick i två personers liv. Det är ofta bland dem man väljer huvudrollerna till ceremonin. Vare sig det rör sig om vittnen, brudtärnor eller ringbärare spelar det ingen roll, det viktiga är att de finns där.

Exakt det resonemang som bruden vi nu ska berätta om gjorde. Den här unga kvinnan hade verkligen tänkt på allt när hon organiserade sitt bröllop och naturligtvis ville hon även ha blomsterflickor som skulle sprida blomblad längs med altargången. Men vem som skulle få denna roll var inte alls någon självklarhet. Låt oss se vad hon kom fram till.

via Dailymail

Advertisement

Lyndsey Raby är huvudpersonen i denna vackra berättelse. Hon hade sedan länge varit förlovad med mannen i sitt liv och Lyndsey och hennes partner har valt ett bröllopsdatum och organiserat en nästan perfekt ceremoni. Efter att ha valt brudvittnen och tärnor hade de två blivande makarna bara ett val kvar att göra, nämligen "blomsterflickorna". Det var bruden som bestämde sig för att ta hand om detta.

Vanligtvis när man tänker på den här rollen går tankarna omedelbart till unga flickor som, iklädda en vacker och vit klänning och en blomsterkrans på huvudet, går graciöst och sprider kronblad innan bruden kommer. I det här fallet valdes 4 väldigt, väldigt speciella personer ut.

"Ända sedan jag förlovade mig och började tänka på min bröllopsdag har jag haft ett mål: jag ville till varje pris involvera min mormor och farmor och ge dem en speciell roll under ceremonin. - sa Lindsey - jag hade sådan tur att ha dem alla där med mig". Den blivande bruden valde sin mormor, sin farmor, sin pojkväns farmor och sin 90-åriga gammelmormor som "blomsterflickor". Ett originellt och mycket vackert val speciellt för den anda och glädje med vilken de fyra kvinnorna deltog i ceremonin.

Till och med den officiella bröllopsfotografen blev positivt överraskad och kommenterade med dessa ord: "Jag har deltagit vid många evenemang och sett många blomsterflickor, men dessa 4 kvinnor har vunnit första pris. När Lindsey berättade för mig om sitt val, hade jag verkligen inte förväntat mig en sådan nivå av "fräckhet" från människor som inte direkt var unga. Istället, - fortsatte Caho - var deras energi otrolig. De var glada över att vara vid sin vackra systerdotters sida och de livade verkligen upp festen. Jag insåg att åldern verkligen inte spelar någon roll, men framför allt att varje människas personlighet är viktig".

En originell och vacker idé som både gjorde bruden glad och även de 4 kvinnorna. Uppklädda i identiska blå spetsklänningar gick dessa speciella tärnor nerför altargången och kastade blommor med ögonen fulla av kärlek och entusiasm.

Att ha din mormor vid din sida på en så speciell dag som på ditt bröllop är en stor sak, och om du till och med har 4 kvinnor från den äldre generationen där är det nästan en dröm som går i uppfyllelse. Vi tycker att Lindsey gjorde ett underbart val och att hon verkligen lyckades förmedla all den glädjen hon kände i det ögonblicket till oss genom bilderna som togs.

Advertisement