Det här brudparet adopterar en katt som dyker upp på deras bröllop: "Den passar oss perfekt"

av sofia

14 Februari 2024

Det här brudparet adopterar en katt som dyker upp på deras bröllop: "Den passar oss perfekt"
Advertisement

När du befinner dig vid altaret, redo att svära evig kärlek till din själsfrände, är du i sjunde himlen. Vad kan vara mer speciellt än att få gifta sig med den man älskar? Förberedelserna inför bröllopet, att sedan få tillbringa hela dagen med att fira den lyckliga föreningen tillsammans med vänner och släktingar, allt är helt enkelt perfekt. Oförutsedda händelser åsido.

Ett ungt kärlekspar som var på väg att gifta sig kände sig plötsligt förvirrade och lätt irriterade på grund av ett ljud i fjärran som hela tiden avbröt dem i utbytet av deras bröllopslöften... Ljudet verkade tillhöra ett djur som inte kunde vara långt från dem. Paret avbröt ceremonin för att undersöka saken närmare och upptäckten de gjorde gick rakt in i hjärtat på alla närvarande!

Ceremonin avbröts mitt i den vackraste delen

Ceremonin avbröts mitt i den vackraste delen

Freepik - Not the actual photo

Matt och Cara var på väg att förverkliga sin dröm, det var äntligen dags för kärleksparet att bli man och hustru. Bara några sekunder och en handfull ord skiljde dem från att avsluta ceremonin. Eller detta var åtminstone vad de trodde.

Det var Matts tur att ta ordet, med mikrofonen i handen, för att läsa upp sina bröllopslöften för sin blivande fru. Stämningen var full av känslor och alla gäster var redan rörda av Caras vackra ord då de plötsligt hörde ett konstigt ljud... den magiska festen avbröts på ett ögonblick.

Alla hörde tydligt ett avlägset men extremt välbekant ljud. Så gästerna började se sig omkring med ett leende på läpparna för att försöka avgöra var ljudet kom ifrån. Det var ett jamande, ett gnälligt och ihållande jamande och på grund av det ljudet kunde Matt inte fortsätta med sitt tal.

Gästerna kunde knappt hålla tillbaka sitt skratt och mannen, som var generad och lite irriterad, bestämde sig för att ta en paus för att försöka förstå varifrån ljudet kom. Paret skulle gifta sig utomhus och alldeles i närheten av den grönskande platsen fanns en vacker skog så katten måste nog vara där tänkte han.

Advertisement

Den upphittade katten och parets beslut

Den upphittade katten och parets beslut

Freepik - Not the actual photo

Det tog inte lång tid för det unga paret att spåra upp katten eftersom det var en katt som ville ha uppmärksamhet, förmodligen för att få mat. Paret stördes inte alls av den där lilla oväntade händelsen: "Vi älskar katter, vi har redan en och våra namn tillsammans bildar ordet "catt" och för att dekorera vår tårta hade vi dessutom valt en caketopper som föreställer katter!", förklarar paret.

Efter att ha klappat katten gifte de sig ännu gladare och mer exalterade än de var innan de hittade den och det är inte allt...

Några veckor efter bröllopet blev de kontaktade av platsen där de hade utfört ceremonin för att få veta att den där katten hade blivit omhändertagen och vaccinerad, samt att den nu bara väntade på att en familj skulle välkomna henne med öppna armar. "Det var ett tecken för oss, vi tvekade inte en sekund och adopterade genast den underbara katten! Vi döpte henne till Daisy, hon var helt enkelt det perfekta tillskottet till vårt bröllop", avslöjade det nygifta paret.

Matt och Cara visade sedan på sociala medier att Daisy fått vänner och lekte glatt med deras gamla katt, Gatsby och kommenterade sedan under en video av katterna med följande bildtext: "Så nu har även han hittat sin perfekta partner!".

Advertisement