Han ber sin syster med Downs syndrom att vara brudtärna på sitt bröllop (+VIDEO)

sofia

07 Januari 2023

Han ber sin syster med Downs syndrom att vara brudtärna på sitt bröllop (+VIDEO)
Advertisement

Banden mellan syskon är alltid komplicerade, men oupplösliga: varje bror och syster har sina svartsjukor och sina bråk, men relationen som skapas är unik och obeskrivlig, speciellt om någon av dem stöter på svårigheter. Chris Garafola vet detta mycket väl, en 33-årig modell som alltid har stått sin storasyster, Brittany, 35 år väldigt nära. Chris bestämde sig för att gifta sig med sin flickvän, Tatiana, och självklart ville han till varje pris ha sin syster på sitt bröllop, så han valde att skjuta upp bröllopsdatumet tills Brittany var tillgänglig.

via People

Advertisement

Chris och Tatiana har bestämt sig för att fira sin bröllopsdag med att välja Brittany som brudtärna. Brittany har Downs syndrom och Chris förklarade att hennes hälsa var en "huvudprioritet" för paret, även om de bara hade planerat ett litet evenemang med nära familj och vänner. Av denna anledning väntade paret på att den unga kvinnan skulle slutföra alla nödvändiga vaccinationer innan de började organisera bröllopet och välja ett datum.

Efter att ha sett till att Brittany hade avslutat sin vaccinationscykel kontaktade Chris och Tatiana henne via videosamtal, bjöd in henne till bröllopet och bad henne att vara Tatianas tärna. Det känsloladdade ögonblicket fångades i en video, upplagd på Chris YouTube-kanal.

Brittany exploderade av glädje och hela familjen var exalterad. "Jag ville krama henne så hårt för att jag blev så rörd! Att se hur lycklig hon blev visade mig hur mycket hon verkligen älskar oss. Jag vet inte hur jag kan ha haft turen att få Brittany som syster, jag älskar henne så mycket," skriver Chris.

"Mitt mål är att se till att min syster har ett bra liv, är skyddad och frisk. Hennes lycka är min lycka – det har alltid varit så här, ända sedan vi var små", fortsatte han.

Advertisement

"Brittany betyder allt för mig. Hon har varit min bästa vän sedan dag ett och kommer att fortsätta vara det när jag gifter mig", förklarade Chris och tillade att han alltid har prioriterat sin syster även när han har levt i ett förhållande: "Vi är ett paket".

Detta har aldrig varit ett problem för Tatiana, utan snarare ett mervärde: "Jag kunde inte ha fått något bättre: jag älskar Brittany och hon har blivit en mycket kär vän, jag älskar henne med varje fiber i mitt väsen", säger hon.

Advertisement