Den här farfarn kan inte delta vid sitt barnbarns bröllop, men han ringer henne under bröllopet för att överraska henne

sofia

27 Januari 2023

Den här farfarn kan inte delta vid sitt barnbarns bröllop, men han ringer henne under bröllopet för att överraska henne
Advertisement

Ett bröllop är alltid ett känsloladdat tillfälle och oftast hoppas man att evenemanget ska bli perfekt i alla avseenden och att alla nära och kära kommer att vara närvarande. Tyvärr händer detta inte alltid, särskilt när det gäller mor- och farföräldrar eftersom deras höga ålder i vissa fall inte tillåter dem att njuta fullt ut av ceremonin och mottagningen, så det kan hända att de blir tvugna att stanna hemma och vänta på att få dela detta ögonblick av glädje några dagar senare, med hjälp av fotografier och videor. När det gäller den här historien kunde brudens farfar inte komma på bröllopet, men organiserade en oförglömlig överraskning för sitt barnbarn tack vare samarbetet med andra släktingar.

via Pulse.com

Advertisement

Pexels - Not the Actual Photo

En av bröllopsgästerna säger innan han påbörjar sitt tal att han måste göra något. Sedan plockar han fram en smarttelefon, slår ett nummer och aktiverar högtalartelefonen och placerar den nära brudens mikrofon så att alla kan lyssna. Kvinnan börjar gråta direkt och lägger handen över munnen. Mannen i andra änden av luren är hennes farfar: ”Hej!” säger farfar. Upprymd frågar bruden honom hur han mår, och han svarar med sin klassiska humor: "Jag klarar mig väldigt bra för att vara en gammal lirare. Och hur mår du?", frågar han henne. "Ganska bra, jag är på mitt bröllop!" svarar barnbarnet med lite humor.

Efter att ha skrattat tillsammans börjar farfarn ge några kloka råd om livet som gift, med tanke på mer än 70 års erfarenhet tillsammans med hennes farmor. "Jag kan med stor övertygelse säga att ömsesidig tolerans leder till varaktig glädje. Min tro är viktig, och jag menar inte att predika, jag talar bara av erfarenhet. Ibland, när det blir tufft, finns det något som stöttar och bär dig och jag tror att Herren har gjort detta för mig många, många gånger”, säger farfarn.

Pexels - Not the Actual Photo

Senare, efter en känsloladdad paus, avslutar farfarn skålen med att fråga: "Finns det någon fråga du skulle vilja ställa till mig?". Skämtet fick bruden och alla gäster att explodera av skratt, men direkt efter svarar barnbarnet: "Nej, du har varit underbar med dina ovärderliga råd och jag är så glad att du har bidragit till vår speciella dag med denna överraskning" .

"Och jag är glad över att se dig förälskad i en god man. Må Gud välsigna er och jag önskar er all lycka, ni förtjänar det. Jag tycker så mycket om er", svarar farfarn. ”Vi tycker om dig också!” svarade brudparet innan de tackade och tog farväl. Scenen filmades i en video som spreds snabbt på nätet. Det var en enkel gest som dock påverkade människor känslomässigt.

Advertisement