En mans reaktion när hans flickvän friar (+VIDEO)

av sofia

04 Mars 2023

En mans reaktion när hans flickvän friar (+VIDEO)
Advertisement

Att älska en person innebär att man vill ha den vid sin sida, att man vill dela alla aspekter av livet med den människan, bilda familj tillsammans och naturligtvis i många fall även att gifta sig. Det finns par som planerar varje liten detalj av denna stora dag tillsammans men kanske hoppar över själva "frieriet". Tvärtom, finns det andra som bara väntar på rätt tillfälle för att visa all sin kärlek med en romantisk gest.

Vi är vana vid att det är mannen som i en väldigt romantisk miljö ber sin bättre hälft att gifta sig med honom, men på senare tid har det skett många förändringar i samhället, så det är inte längre ovanligt att man ser motsatsen. Vilket hände i den här historien.

via Camilo Morales Droguett/Youtube

Advertisement
 Camilo Morales Droguett/Youtube screenshot

Camilo Morales Droguett/Youtube screenshot

I en video som lades ut på internet kunde många användare delta, om än på avstånd, vid det ögonblick då en ung kvinna överraskade sin pojkvän med en helt oväntad fråga. Tjejen gick till mannens arbetsplats och bad honom, tillsammans med en kompis klädd i nallebjörnsdräkt, att bli hennes man. Ett frieri som gjorde hennes pojkvän mållös och rörde honom på djupet.

På ett knä framför honom gav vår huvudperson sin pojkvän en ring, allt enligt frieriets tradition, men med den enda skillnaden att rollerna var ombytta. Vanligtvis brukar det vara upp till mannen att göra detta, men i det här fallet var det inte så. Det sägs att vissa oskrivna regler alltid bör respekteras, men ibland är det också skönt att bryta dem, speciellt när det rör sig om positiva saker som denna.

Advertisement
 Camilo Morales Droguett/Youtube screenshot

Camilo Morales Droguett/Youtube screenshot

Kvinnans val rörde inte bara mannen, utan också förbipasserande, andra anställda och kollegor till den framtida maken. Vem skulle inte vilja få den ödesdigra frågan i ett helt oväntat sammanhang och så plötsligt? Kanske alla eller i alla fall nästan alla och vi är helt säkra på att den här mannen uppskattade sin flickväns val jättemycket och att han inte kommer att glömma det under resten av sitt liv.

Kommer du ihåg ögonblicket då din partner bestämde sig för att fria till dig, hur det gick till och vilka känslor du kände?

Advertisement