Efter 40 år som sambo bestämmer sig två 80-åringar för att lova varandra evig kärlek (+VIDEO)

sofia

18 Maj 2023

Efter 40 år som sambo bestämmer sig två 80-åringar för att lova varandra evig kärlek (+VIDEO)
Advertisement

Vi får ofta höra att var och en av oss är avsedd att hitta sin själsfrände, att vi bara är hälften av ett äpple och att detta förr eller senare måste kompletteras med sin andra halva. Men äkta kärlek är inte så självklart att hitta och efter år av "sökande" kanske du till och med tröttnar på att vänta på den. Men när den väl kommer vänder den upp och ner på hela ens existens och det är skönt att tänka att man kan spendera hela sin tillvaro med en enda kvinna eller med en enda man.

Detta är vad som hände med de två underbara huvudpersonerna i denna berättelse: en man och en kvinna som har levt sida vid sida i nästan ett halvt sekel och som trots alla de år som redan har gått nu har bestämt sig för att lova varandra evig kärlek.

via Tvyfarandula

Advertisement
Yo ♥ San Pedro de la Cueva/Facebook

Yo ♥ San Pedro de la Cueva/Facebook

Detta är Genoveva Romero Encinas, 86, och Francisco Maldonado Valenzuela, 88, båda mexikanska medborgare, som har rört människor världen över med sin kärlekshistoria. Efter 40 år som sambo och i ganska hög ålder insåg kärleksparet att det var dags att försegla detta förhållande med ett löfte.

Så de valde att gifta sig och planerade ett bröllop som officiellt skulle förklara dem man och hustru. Ceremonin ägde rum i församlingen San Pedro de la Cueva, där tusentals människo dök upp för att bevittna den stora händelsen och finnas där tillsammans med paret i ett mycket viktigt ögonblick i deras liv.

Muchas gracias por acompañar a Doña Beba y Don Pancho la iglesia llena como nunca en la historia 🙏🏻

Pubblicato da Yo ♥ San Pedro de la Cueva su Sabato 6 maggio 2023

Strålande och förälskade dök de trolovade upp i mycket eleganta kläder. Don Francisco bar en svart kostym komplett med en fluga runt halsen, medan Doña Beba bar en vacker vit klänning med ett mycket långt släp. Dekorationerna, buketten och alla andra detaljer förvandlade ceremonin till ett magiskt ögonblick.

Kvinnan följdes ner för altargången av sin bror, José Jesús Romero Encinas, och charmade alla med sitt lyckliga och fridfulla ansiktsuttryck medan hon gick mot sitt livs kärlek.

Advertisement
Doña Beba y Don Pancho se casan por la iglesia

Doña Beba y Don Pancho se casan por la iglesia, Doña Ramona y Don Nacho le ponen el lazo, hermoso momento recibiendo el sacramento del matrimonio por la iglesia Católica. 06/Mayo/2023 #YoAmoSanPedrodelaCueva

Pubblicato da Yo ♥ San Pedro de la Cueva su Domenica 7 maggio 2023

Att tänka att den här känslan är den starkaste av dem alla och att den verkligen lyckas röra människor världen över är mycket vackert och det stämmer verkligen. Dessa två 80-åringar har bevisat det till fullo. De kände inget behov av att ta det här stora steget tidigare och väntade i fyrtio år på att nå dit, men till slut valde de att förenas, inte bara andligt utan även juridiskt.

En historia som får oss att drömma och som får oss att vilja hitta vår Francisco eller vår Genoveva, eller hur? Vi vill bara önska dessa underbara människor all lycka i deras nya liv som man och hustru.

Advertisement