Ett par firar 50 år som gifta genom att återskapa sina bröllopsfoton

av sofia

19 Januari 2023

Ett par firar 50 år som gifta genom att återskapa sina bröllopsfoton
Advertisement

När ett kärlekspar bestämmer sig för att gifta sig och försegla sin kärlek med ett evigt löfte, föreställer de sig självklart att deras förhållande kommer att vara för evigt, men hur många lyckas egentligen hålla detta löfte till varandra? Att ge ett exakt antal är omöjligt: ​​det finns människor som övervinner alla motgångar och fortsätter att stå sida vid sida, medan det finns de som längs meden väg känner att den andra inte är den rätta och väljer att dela på sig.

De två människor vi vill berätta om idag tillhör den första kategorin och är bland dem som trots livets svårigheter har gått hand i hand tills de nått 50 års äktenskap, vilket de ville fira på ett speciellt sätt.

via People

Advertisement

Kelly och Carolyn Gay träffades för många år sedan, blev förälskade och bestämde sig för att gifta sig den 12:e mars 1971. Från det ögonblicket har livet inte alltid varit lätt och det har funnits många svårigheter som de tvingats möta. Hälsoproblem och stunder av missmod har satt deras förhållande på prov, men de har blivit starkare och övervunnit allt tillsammans.

Det är inte bara negativa saker som kännetecknat deras liv tillsammans, utan även positiva sådana, inklusive 3 barn och 4 barnbarn som verkligen har varit stolta över det mål som detta par har uppnått tillsammans. Eftersom de fortfarande är tillsammans kunde de faktiskt fira sitt 50-årsjubileum, det berömda guldbröllopet som ger så mycket ära åt ett par. Så vad hade de planerat för den stora dagen?

Fem decennier senare har Kelly och Carolyn bestämt sig för att troget återskapa sitt bröllopsalbum. Av denna anledning och exakt samma dag anlitade de en professionell fotograf för att förverkliga sin önskan. Two Hoyles Photography studio stod för dagens bilder. Tack vare Sam Hoyles professionella arbete var det möjligt att återvända till de ursprungliga platserna och ta bilder som var identiska med dem som tagits 50 år tidigare.

Advertisement

Så den vackra Carolyn iklädd den ursprungliga bröllopsklänningen, som fortfarande passar henne väldigt bra, och en mycket elegant Kelly, unnade sig ett magiskt ögonblick. Vi kan bara föreställa oss hur känsloladdat det måste ha varit för dem att återuppleva dessa känslor, lyckan och magin från den dagen. Att fortfarande kunna lova varandra evig kärlek efter så många år är ingen självklarhet, men det här paret har verkligen lyckats och detta ger var och en av oss lite hopp.

"Vi har varit med om mycket - berättar de - men vi har inte gjort något speciellt jämfört med de andra. Det har funnits svårigheter som vi har övervunnit och stunder av glädje som vi har upplevt fullt ut". Och så borde det vara för alla de som älskar varandra djupt och som trots allt bara vill vara tillsammans.

Dessutom, enligt vad fotografen rapporterade på sin Facebook-sida, hade paret behållit alla kvitton för evenemanget och visste mycket väl att de hade spenderat 46 dollar på brudens klänning, ca 63 dollar för lunchen med 193 gäster, medan fotograferingen med originalbilderna hade kostat dem 100 dollar. Den vackra bruden hade tagit 3 år på sig för att spara ut håret, så att hon skulle kunna ha samma frisyr som den dagen.

Skulle du också vilja kunna återuppleva dessa vackra känslor 50 år efter dagen då du sa ja till din livspartner?

Advertisement