Den här mamman tillrättavisar sin dotter som är gravid i 5:e månaden: "Du måste sluta klä dig så olämpligt"

av sofia

28 Januari 2024

Den här mamman tillrättavisar sin dotter som är gravid i 5:e månaden: "Du måste sluta klä dig så olämpligt"
Advertisement

En graviditet är en mycket speciell period i en kvinnas liv då förändringarna är betydande och ibland mycket plötsliga. Kroppen, humöret och mycket annat genomgår stora förvandlingar för att välkomna ett nytt liv.

Det är dock nödvändigt att vidta en del försiktighetsåtgärder som kan kombinera praktiska egenskaper med denna förvandling. Just på grund av hur hennes gravida dotters fysiska utvecklingen såg ut kände sig den här mamman tvungen att ingripa. Låt oss kika på vad som hände i detalj.

via Reddit

Diskussionen mellan mamman och hennes gravida dotter

Diskussionen mellan mamman och hennes gravida dotter

Freepik

En 45-årig argentinsk kvinna är huvudpersonen i en familjedebatt där hon bråkade med sin 19-åriga dotter som blev väldigt ledsen. Den unga kvinnans mamma ville därför konfrontera människorna på nätet eftersom hon ville veta om hennes agerande kan ha varit överdrivet eller inte.

"Min dotter studerar på college hemifrån, men sedan blev hon gravid och bestämde sig för att flytta hem igen under graviditeten", började 45-åringen med att säga.

Allt eftersom månaderna gick blev dock förhållandet mellan de två kvinnorna allt mer spänt: "Min dotters kropp förändras, hennes kropp ökar i volym vilket är normalt under en graviditet, men hon fortsätter att bära samma kläder som tidigare och hon verkar inte ta på allvar att hon är på väg att bli mamma... Hon kan inte längre bära tajta t-shirts eller tajta blusar!”, hävdar mamman.

Det slutade med att de två kvinnorna hade ett allvarligt bråk där mamman anklagade sin dotter för att inte vara tillräckligt mogen och för provocerande på grund av hennes kläder som nu sitter väldigt tajt på henne varpå dottern svarade genom att kalla henne kontrollerande och manipulativ. Hon förklarade även att hennes val av klädsel berodde på värmen i deras land. Allt urartade väldigt snabbt.

Advertisement

Användarnas åsikter

Användarnas åsikter

Pvproductions/Freepik

19-åringen fick bokstavligen svaret: "Antingen ändrar du utseende eller så kommer du inte längre att få bo i det här huset". Till slut lämnade den unga kvinnan hemmet i tårar och åkte hem till sin pappa. Mannen ringde då till kvinnan och skällde ut henne för hennes beteende.

Det här är åsikterna från några användare: "Ditt sätt att hantera saker på verkar inte som kärleksfulla råd utan mer som något påtvingat. Du bör inte bestämma över henne på det sättet då din dotter är kapabel att fatta sina egna beslut", skrev en person, "Ett klassiskt exempel på någon som alltid vill kontrollera allt och alla", tillade en annan, "Enligt min mening har de båda fel då den ena genast sprang hem för att få hjälp och den andra vill till varje pris vill tvinga på andra hennes regler".

"Den här tjejens mamma borde oroa sig för att planera sin dotters framtid om hon verkligen bryr sig om henne... att rynka på näsan åt en lågskuren t-shirt eller en tajt skjorta borde vara det sista hon tänker på, men ändå skrev hon ett inlägg på ett forum bara för att berätta om dessa små saker.", skriver ännu en. Vad tycker du om den här historien?

Advertisement