Hon ber sin 101 år gamla gammelmormor att vara hennes brudtärna: "Jag hade lovat henne detta sedan hon var liten"

av sofia

18 Januari 2023

Hon ber sin 101 år gamla gammelmormor att vara hennes brudtärna: "Jag hade lovat henne detta sedan hon var liten"
Advertisement

Mor- och farföräldrar är speciella människor, detta är det ingen tvekan om. Alla som fortfarande har turen att ha en eller båda kvar vet mycket väl hur mycket dessa människor nästan är som änglar som alltid vet hur man säger rätt sak i rätt ögonblick och vet hur man kan hjälpa till, särskilt när det gäller barnbarnen, att lösa en situation eller göra ett ögonblick av livet speciellt.

Relationen som byggs upp med ens barns barn är något magiskt och, om du har möjlighet att ha dem nära, ett band som blir starkare för varje dag som går. Detta händer med både mor- och farföräldrar och när de får en så viktig roll vill man gärna involvera dem så mycket som möjligt i de stora händelserna i ens liv. Huvudpersonerna i den här historien vet något om den saken. Låt oss tillsamman ta reda på vilka de är och vad det rör sig om.

via Erin Radmann/Instagram

Advertisement

Erin Radmann och Rose är barnbarnsbarn och gammelmormor, som ända sedan flickan var liten har haft ett mycket speciellt förhållande, så unikt att en dag när flickan fantiserade om sitt bröllop vid 13 års ålder och trots att hon inte hade någon aning om när det skulle hända, lovade Erin sin gammelmormor att hon skulle få vara tärna på bröllopet.

Ett löfte som hon gjorde trots att hon var för liten och var tvungen att vänta lite till innan hon äntligen skulle möta sin själsfrände. Men sedan kom äntligen det ögonblicket och mormor Rose, vid 101-års ålder, fanns fortfarande kvar i hennes liv. Efter hennes pojkväns frieri, mindes Erin genast sitt löfte och hon gjorde en mycket speciell gest gentemot sin gammelmormor för att hedra det.

Advertisement

Hon ställde inte bara den underbara frågan till sin mormor, utan hon köpte även ett halsband till henne och skrev ut en lapp som hon gömt i asken. När Rose öppnade paketet, sittandes vid bordet med sitt barnbarn och läste innehållet, blev hon både överraskad och glad.

"Mormor Rose, skulle du vilja vara min tärna? Med kärlek, Erin." Ett enkelt budskap som visar all den kärlek som binder dessa två kvinnor samman. Ålderskillnaden är stor, men en djup och ren känsla binder dem samman. Självklart tvekade den äldre kvinnan inte en enda sekund och ville mer än gärna ha den rollen på den lyckligaste dagen i hennes barnbarnbarns liv. Synd bara att kvinnan, i väntan på den stora händelsen, gick bort och inte lyckades hålla det löftet till Erin.

Ledsen över den sorgliga händelsen, men medveten om att mormor Rose, var hon än befann sig, ändå skulle ha funnits vid hennes sida, lät bruden henne vara delaktig genom att visa ett foto av henne under hela bröllopet. Ingen skulle ha gett henne tillbaka sin mormor, men hon hittade ändå ett sätt att ha henne bredvid sig och i ett meddelande på sociala medier skrev hon dessa ord fulla av kärlek: "Tack för att du var min brudtärna och vakar över mig från himlen ".

En mycket rörande historia som fyller våra hjärtan med glädje. Mor- och farföräldrar är ovärderliga människor i våra liv och vi bör verkligen ta vara på vår tid tillsammans med dem.

Advertisement