Sonen fortsätter att störa på lektionerna så pappan dyker upp i skolan och sätter sig bredvid honom som straff

av sofia

31 December 2022

Sonen fortsätter att störa på lektionerna så pappan dyker upp i skolan och sätter sig bredvid honom som straff
Advertisement

Du vet när dina tonårsbarn brukade gå flera meter ifrån dig, på samma gata, som om att vara nära dig på något sätt kunde påverka andras bedömning negativt? Detta är ett väldigt vanligt beteende i den där känsliga fasen av uppväxten, - man vill ha mer självständighet och man försöker på alla sätt komma bort från sina föräldrar. Det var därför en mycket hängiven pappa bestämde sig för att straffa sin 17-årige son "med sin närhet", efter att ha upptäckt att sonen inte uppförde sig bra i skolan. Men låt oss titta på exakt vad som hände.

via Parenting isn't easy

Advertisement

Enjoying time with my son at the Cotton Bowl. A big thank you to Rick Bowles for the great tickets.

Pubblicato da Brad Howard su Lunedì 2 gennaio 2017

Att uppfostra ett barn är alltid en väldigt personlig fråga, även om föräldrar kan hitta många gemensamma punkter i varandras berättelser. Pappan som är huvudpersonen i den här historien, Bradley Howard, hittade verkligen ett originellt sätt att straffa sin son på, som betedde sig illa i skolan. Om och om igen hade 17-åringens lärare ringt hem för att klaga på att "pojken pratade för mycket under lektionerna" och för att försöka lösa detta hade pappa Brad provat allt, inklusive att förbjuda sin son från att använda mobiltelefonen, men kom sedan på något som verkligen kunde fungera.

"Av någon anledning tänkte jag att om vi skulle få ett till sånt samtal skulle jag dyka upp i skolan och sitta bredvid honom i klassrummet", sa pappa Brad och syftade på en av de största tonårsrädslorna: att bli sedd tillsammans med din förälder.

Gissa vad som hände? Det tog inte lång tid innan ännu ett telefonsamtal kom från skolan och pappa Brad tvingades dyka upp i skolan. Även om det inte var något han verkligen ville göra, visste han att han var tvungen att chocka sin son på något sätt.

Advertisement

Junior Year

Pubblicato da Denise Howard su Venerdì 10 febbraio 2017

"Fredag ​​är min enda lediga dag, så min fru väcker mig och säger "Brad, det är dags för dig att gå till skolan." Jag tänkte, åh nej, vad har jag gjort?" sa Brad. Pappa Brad satte sig vid sin sons skolbänk i klassrummet, redan innan sonen hann märka att han var i skolan. "Jag märkte det inte ens förrän jag sa hej till alla mina vänner och jag blev väldigt chockad", förklarar tonåringen. Uppenbarligen fick alla klasskamrater sig ett gott skratt och killen måste ha förstått att han nödvändigtvis var tvungen att ändra sin attityd. Fysikprofessorn tackade pappan för "läxan" han gett till sin son, men tillade också att han hoppas att något sådant aldrig kommer att hända igen.

Vad tycker du, har den här pappan hittat en bra lösning för att lära sin son en läxa?

Advertisement