Far och dotter återskapar examensfotot "18 år senare" och resultatet är otroligt

av sofia

20 Mars 2023

Far och dotter återskapar examensfotot "18 år senare" och resultatet är otroligt
Advertisement

Examen är en oförglömlig händelse för alla studerande. Från den dagen befinner sig faktiskt unga människor vid ett vägskäl i sina liv och tvingas välja mellan en karriär eller att skriva in sig på universitetet för att nå en högre studienivå.

Det här är magiska år, där framtiden är full av optimism och därför är det tradition att föreviga examensceremonin med några fotografier i sällskap med nära och kära, precis som Tori Roach gjorde när hon delade en bild av sin stora dag på Twitter. Hon hade precis tagit examen från Huntsville High School i Texas, USA, och passade på att även fira sin pappa.

via People

Advertisement
Twitter - @/__toritilla

Twitter - @/__toritilla

Faktum är att Tori visade upp en gammal bild där du ser hennes pappa bara arton år gammal på examensdagen på sin skola. Han bär en grön hatt och toga, samtidigt som han håller en några månader gammal flicka i famnen: "Det är jag som barn", kommenterade flickan. Bredvid den här bilden delade den unga kvinnan ett aktuellt foto som även visar henne i famnen på sin pappa, men den här gången är det hon som bär toga och håller i ett diplom: "18 år senare", skriver hon under bilden.

"För alla som undrar, ja, det här är min underbara pappa. Han är 37 år gammal, inte singel och jag har även ytterligare en lillebror på väg!", skrev den unga kvinnan i en efterföljande tweet. Inlägget gjorde stor succé på nätet och fick tusentals delningar. Tori sa att hon bara av en händelse lade märke till hur populär bilden blivit på nätet: "Jag vaknade och jag fick massor av meddelanden ... Folk började dela, gilla och kommentera igen". "Jag kommer från en liten stad och inget sådant här händer någonsin här. Jag förväntade mig inte att det skulle explodera så här! Min pappa är verkligen stolt över det", kommenterade studenten, som bor med pappa Dennis Roach, styvmamma Jamie och lillebror Silas i Huntsville.

Advertisement
Twitter - @/__toritilla

Twitter - @/__toritilla

Pappans gamla foto dök upp medan de städade huset precis innan Toris examensfest. Den unga kvinnan visste att hon gick på sina föräldrars gamla gymnasieskola, men hon hade ingen aning om förekomsten av den bilden: "I viss mening förde det min pappa och mig närmare eftersom vi kunde dela det ögonblicket, och jag tror att inte många andra människor kan uppleva något sådant", säger hon.

Att återskapa samma bild 18 år senare var en enkel idé som verkligen fångade all den kärlek och omtanke som fanns mellan far och dotter, håller du inte med?

Advertisement