Hon följer sitt barnbarn till altaret och rör människor världen över: "Mor- och farföräldrar är verkligen änglar"

av sofia

16 December 2022

Hon följer sitt barnbarn till altaret och rör människor världen över: "Mor- och farföräldrar är verkligen änglar"
Advertisement

En bröllopsdag är en oerhört viktig händelse i ens liv och man brukar hoppas att allt ska bli perfekt. Men i de flesta fall är det alltid någon detalj som slipper undan och i glädjen över händelsen brukar de bli utgångspunkter för att berätta oförglömliga anekdoter om den vackraste dagen i ens liv. Vad som naturligtvis inte får saknas är närvaron av nära och kära och de människor vi älskar mest och en ung brudgum har beslutat att göra en person som är mycket, mycket kär för honom till huvudpersonen i händelsen: hans älskade mormor. Scenen fångades i en mycket söt video som snabbt spreds på sociala medier.

via La Razon

Advertisement
TikTok / studio.28

TikTok / studio.28

Videon filmades och delades av ett konto med syftet att samla in fotografiskt och audiovisuellt arbete bakom kulisserna vid evenemang, såsom bröllop. Klippet visar en ung man som ska gifta sig gå nerför gången arm i arm med sin mormor, som följer honom till altaret. Båda har en mycket glad blick, särskilt kvinnan som hälsar och slänger kyssar till de närvarande vid ceremonin. Det är tydligt att hon är en väldigt kär person för alla närvarande.

"En mormors kärlek är vad vi behöver i vårt liv, i våra bästa stunder hade den här brudgummen hade turen att ha henne där på den bästa dagen i sitt liv: hans bröllop", skrev de i videobeskrivningen som hittills har fått mer än 2,3 miljoner visningar, 108 000 likes och nästan två tusen kommentarer.

Advertisement
TikTok / studio.28

TikTok / studio.28

Alla de som sett bilderna har inte gjort annat än att skriva kommentarer av beundran och starka känslor, och understryker vikten av rollen som mor- och farföräldrar har i familjen: "Vilken stor välsignelse att ha henne i ett så viktigt ögonblick i ditt liv, Gud välsigne dig!" skriver en kvinna . "En mormors kärlek är den största, ömmaste, rena och uppriktiga kärleken i världen. Jag älskar min mormor Lola, tack och lov att jag har turen att fortfarande ha henne hos mig", skrev en ung man.

Och återigen: "De bästa änglarna på jorden är mor- och farföräldrar", sa en tjej. "Det är den renaste och sannaste kärleken som finns i vårt liv, mor- och farföräldrar borde vara för evigt", tillade en annan användare. Vi kunde inte vara mer överens.

Advertisement