Hon vaknar och upptäcker att hennes barn redan har öppnat alla presenter under granen: "Jultomten har redan varit här"

av sofia

26 December 2022

Hon vaknar och upptäcker att hennes barn redan har öppnat alla presenter under granen: "Jultomten har redan varit här"
Advertisement

Varje förälder skulle vilja se sina barns små och stora framsteg under uppväxten: från de första orden till den första barnmaten, badet, de första stegen krypandes på alla fyra och sedan på två ben, osv. Till och med julen har sin "första gånger", som att få öppna sina presenter vilket man i vissa länder gör på morgonen den 25:e. Enligt tradition väntar barnen på jultomtens ankomst med spänning och nästa morgon är de glada över att öppna de paket de hittar under granen. Men vad händer om barnen vaknar före sina föräldrar? Mamman i dagens berättelse fick uppleva just detta och det visade sig vara "förödande" för henne.

via TikTok / voxiuk

Advertisement
TikTok / voxiuk

TikTok / voxiuk

En mamma lade upp en video på TikTok, under profilen "voxiuk", där hon vaknar upp och finner en kanske inte helt trevlig överraskning i vardagsrummet: hennes barn hade öppnat allt det de hade hittat under granen, utan att vänta på sin mamma eller pappa. Mamman kände sig besviken, men även chockad över vad barnen hade gjort eftersom det såg ut som att en tornado hade passerat genom vardagsrummet. När hon insåg vad som hade hänt hörs mamman tydligt säga orden "Herregud". På frågan om vad som hade hänt svarade kvinnans son: "Tomten hade redan varit här" och att han och hans lillasyster därför redan hade öppnat alla presenter.

Advertisement
TikTok / voxiuk

TikTok / voxiuk

Tusentals människor reagerade på videon och några av dem tyckte synd om denna mamma: "Åh nej, jag skulle också bli helt förstörd!". "Jag kan förstå hur besviken du är", skrev en annan användare som förstod hur hon måste ha känt sig i det ögonblicket. Många andra har erkänt att de har upplevt något liknande med sina barn eller till och med på egen hand: "Jag gjorde samma sak. Det krossade min mammas hjärta" mindes en användare, "Hon slog in allt igen och vi var tvungna att låtsas att vi inte visste vad det var i." En annan mamma återupplevde också ögonblicket när hon tittade på videon: "Mina barn gjorde likadant. Jag var helt förkrossad den dagen, jag fick inte se dem öppna en enda present".

Väntade du också på stunden då du skulle få se dina barn packa upp alla sina presenter?

Advertisement