Jultomten ger honom kol men han är lika glad ändå: "Vi kan använda det när vi grillar kött!" (+VIDEO)

sofia

30 December 2021

Jultomten ger honom kol men han är lika glad ändå:
Advertisement

Julen är en magisk tid speciellt för barn, som inte kan vänta med att leka med kusiner och släktingar och framför allt ser fram emot att öppna sina presenter. I en del delar av världen sägs det att när ett barn missköter sig under året, kommer det att få kol. Det är en tradition som varierar från land till land, beroende på barnets beteende, men som i slutändan bara är ett skämt.

I Mexiko bestämde sig ett barns föräldrar för att ge sin son en påse med kol, i tron ​​om att den lilla pojken skulle bli lika besviken som alla andra. Barnet å andra sidan, trots att han trodde att detta var hans enda gåva, blev otroligt glad och tackade sin mamma och pappa: "Vi kan grilla kött med det!"

via TikTok / itsmariamsi

Advertisement

TikTok / itsmariamsi

Hur många barn skulle bli glada över att få en säck full med kol? Förmodligen ingen eller i alla fall väldigt få. Detta barn, å andra sidan, lät sig inte avskräckas av den oväntade gåvan och fortsatte att le även när han sittandes på marken öppnade sin present: "Jultomten kom med den här, eller hur? Det som är bra är att vi kan använda den när vi grillar kött!" sa det leende barnet. Den lille pojken visade en överväldigande optimism, även inför vad som var tänkt att vara ett litet "straff".

I verkligheten förklarade föräldrarna senare att det bara var ett skämt och att det verkligen inte var den enda presenten de hade gett till sin son. Sonens positiva reaktion gjorde dem väldigt stolta och ännu mer motiverade till att ge honom hans riktiga gåvor.

Advertisement

Pexels / Not the actual photo

Pojkens video blev viral och många användare beundrade hans underbara inställning till den "dåliga" gåvan. En attityd som barnet med största sannolikhet använder när han bemöter även andra situationer i livet. Vi hoppas verkligen att han aldrig kommer att förlora sitt leende och denna positiva inställning som han skulle kunna sprida i världen!

Advertisement