En flicka går fram till en okänd man med vitt skägg och en röd tröja för att hon tror att han är Jultomten (+VIDEO)

av sofia

28 December 2022

En flicka går fram till en okänd man med vitt skägg och en röd tröja för att hon tror att han är Jultomten (+VIDEO)
Advertisement

Alla världens barn får höra den magiska historien om jultomten - en gammal man med tjockt vitt skägg, klädd i rött, som varje år i december kommer med leksaker till alla "snälla barn". Barnen är naturligtvis fascinerade av utseendet hos denna magiska figur, lite som om han vore farfar till alla barn i världen, och kan inte vänta med att få träffa honom personligen. Många lämnar lite kakor och kanske ett glas varm mjölk till honom just på julafton, i hopp om att den gamle mannen ska stanna ett tag och inte bara rusa ut genom skorstenen. Den lilla flickan som är huvudperson i den här historien trodde förmodligen inte sina ögon när hon såg "Jultomten" i gångarna i en butik när hon handlade. Naturligtvis var någon tvungen att filma det hela!

via Facebook / WSAZ News Channel 3

Advertisement
Youtube / Wsaz NewsChannel3

Youtube / Wsaz NewsChannel3

Sophie Jo ville så gärna träffa jultomten att när hon såg en lång man med ett tjockt vitt skägg, iklädd en röd tröja, i gångarna på Walmart, trodde hon genast att det var han. Visserligen var likheten med den traditionella jultomten ganska uppenbar, även om han helt klart bara var en kund i butiken som helt enkelt handlade. Sophie Jo gick instinktivt fram till främlingen för att fråga om han var jultomten. Mannen insåg då hur mycket det betydde för den lilla flickan att veta att hon hade träffat jultomten personligen och bestämde sig för att spela med och lyssna på den lilla flickans önskemål. Deras hjärtevärmande samtal filmades av Sophies syster och lades ut på nätet.

Advertisement

A little girl, Sophie Jo Riley, thought a Walmart shopper in Hurricane, WV was Santa Claus. Watch the video and you'll see why. Thanks to Robert Beaver for sending it to us. "Santa" is his uncle, Roger Larck. And thanks to Sophie Jo's dad, Robert Riley, for allowing us to share this beautiful moment with you. Here's a link to our story as well: http://www.wsaz.com/news/headlines/Viral-Video-Little-girl-sees-Santa-at-the-grocery-story-362911811.html

Pubblicato da WSAZ NewsChannel 3 su Giovedì 17 dicembre 2015

Mannen heter Roger och ärligt talat är det inte första gången som ett barn har misstagit honom för jultomten, men han var själv mycket rörd av lilla Sophies söta frågor. I klippet hör man Roger fråga henne: "Håller du på att förbereda för julen? Letar du efter en gran här i butiken?". Den lilla flickan säger ja och berättar att hon letar efter en stor gran. Den lilla flickans syster säger då: "Säg till jultomten vad du ska lämna åt honom". Roger spelar direkt med och frågar Sophie: "'Vad ska du förbereda för tomten i år?". Sophie svarar entusiastiskt att hon kommer att lämna några kakor på julafton åt honom, men att han måste dela dem med Rudolf med röda nosen. De två säger adjö och önskar varandra god jul.

Vi är säkra på att Sophie Jo länge kommer att bevara detta underbara minne av jultomten och att hon när hon växer upp kommer att titta tillbaka på det ögonblicket med glädje. Tror dina barn eller barnbarn fortfarande på jultomten?

Advertisement