Han ber om att få träffa sin pappa i present: "Kom bara en liten stund och sen kan du åka tillbaka till dina andra barn"

av sofia

23 December 2022

Han ber om att få träffa sin pappa i present: "Kom bara en liten stund och sen kan du åka tillbaka till dina andra barn"
Advertisement

Föräldrar är det viktigaste i ett barns liv. De är en referenspunkt, ankaret att hålla fast vid i nödens stunder, en axel att gråta på eller en famn att bli kramad av. Men tyvärr är det inte alla som har turen att ha båda föräldrarna vid sin sida, eller kanske bara har en av dem. Det finns situationer där en mamma eller pappa lämnar sitt barn.

Beroende på deras ålder och de situationer de lever i kan barn mer eller mindre påverkas av detta och reagera beronde på deras känslighet. Den lilla killen vi nu vill berätta om, till exempel, kan bara inte acceptera att han inte får träffa sin pappa och ber i en väldigt söt video honom komma tillbaka åtminstone för en dag.

via @rubencerquinz/Tik Tok

Advertisement
@rubencerquinz/Tik Tok

@rubencerquinz/Tik Tok

Berättelsen i fråga har blivit allmänt känd och har rört människor världen över tack vare en video som delades Ruben Cervantes TikTok, som är chef för en förening som arbetar med att hjälpa familjer i svårighet. Bilderna visar ett barn, Lupito, som med extrem uppriktighet och med tårar i ögonen framför en speciell önskan inför julen.

Vi är vana vid att höra barn som ber om spel, leksaker och liknande som present, inte bara till julen, utan även till födelsedagarna. Samma sak gör den här lilla pojken, synd bara att han i videon hävdar att jultomten aldrig hittar honom, vilket hans pappa inte heller verkar göra.

Advertisement
@rubencerquinz/Tik Tok

@rubencerquinz/Tik Tok

Efter att ha pratat om mannen med det vita skägget som ger presenter till unga och gamla under en av årets längsta nätter, hänvisar Lupito till sin pappa. Mannen som fört honom till världen verkar tydligen ha lämnat hans liv väldigt tidigt och aldrig kommit tillbaka. "Mamma säger att pappa inte kommer till mig för att han har en annan familj - förklarar pojken - pappa, du kan komma bara en stund och sedan gå tillbaka till dina andra barn".

Starka ord som sedan följs upp i andra klipp där Lupito fortfarande vänder sig till sin pappa och berättar att han har blivit större, att han kommer att vara duktig och att han väntar på honom med spänning.

@rubencerquinz/Tik Tok

@rubencerquinz/Tik Tok

Allt detta gick rakt in i hjärtat på många av dem som fick höra den här historien. Många har lämnat en kommentar till denna kille som bara önskar sig en sak i julklapp: en kram och några minuter tillsammans med sin pappa, vilket med största sannolikhet inte kommer att hända. "Hans sorgsna ögon berörde min själ" - skriver en kvinna, "Jag är inte den enda som gråter, eller hur?" - skriver en annan, "Jag skulle vilja vara din pappa, Lupito, det skulle vara underbart att ha dig som son" - skriver en man, "Tala om hur jag kan göra för att donera något till Lupito" – och så vidare med många andra kärleksfulla ord från de 29 miljoner användare som tittade på videon.

Vi hoppas innerligt att hans dröm förr eller senare kommer att gå i uppfyllelse och att han kommer att kunna krama sin pappa igen, om än bara för ett ögonblick. Framför allt önskar vi honom en ljus framtid full av lyckliga stunder. Lycka till, Lupito.

Advertisement