Mamman reagerar på dotterns nya graviditet och skriker av glädje

av sofia

28 Februari 2024

Mamman reagerar på dotterns nya graviditet och skriker av glädje
Advertisement

Att få den glada nyheten om att man är gravid är ett unikt ögonblick i en persons liv och reaktionerna som vänner och familj har kan vara de mest varierande och minnesvärda.

Den unga mamman som är huvudperson i denna berättelse vet något om den saken och hennes tillkännagivande om en ny graviditet upplevdes av hennes mamma på ett mycket speciellt sätt. Videon med de två mammorna blev omedelbart populär och många användare kommenterade händelsen. Låt oss se vad som hände.

Advertisement

Hon kan inte hålla tillbaka känslorna

Hon kan inte hålla tillbaka känslorna

@ jordanflom/Instagram

Barn är alltid en välsignelse, men alla reagerar inte på samma sätt när de får den stora nyheten. Från den som bär barnet, till den personens partner, till deras närmaste släktingar och vänner som alla kommer att "tolka" den lyckliga händelsen på sitt eget sätt.

Naturligtvis finns det inget rätt och fel sätt att reagera på och det gäller oavsett vilken roll du kommer att spela. Denna mormor reaktion överraska alla. Varför? För euforin och glädjen, som hon utstrålade då hon inte kunde låta bli att glädjas och skrika!

Det mest intressanta är att kvinnan redan hade blivit mormor och därför undrar man kanske varför hon fick en sådan explosiv reaktion? Svaret på den frågan får man när man tittar på hur den blivande mamman reagerar.

Advertisement

Avslöjandet av graviditeten

@ jordanflom/Instagram

Faktum är att vi kan se henne visa sin mamma en bärbar dator där det förmodligen finns ett ultraljud av den nya graviditeten. Kvinnan tycks genast fatta vad som händer och vänder sig snabbt mot sin dotter, redan med munnen vidöppen och redo att ge ifrån sig ett högt lyckoskri.

Dottern, som redan håller sin lilla flicka i famnen tittar leende på henne och höjer, som för att bekräfta vad mamman just har sett, en hand som visar tre fingrar. Vid det här laget "exploderar" mamman eftersom hon inte längre kan hålla sig och ger ifrån sig ett skrik som varar i flera sekunder.

Det är så högt och intensivt att till och med hon blir förvånad över ljudet hon just har gjort och täcker sin mun med båda händerna. Senare, i slutet av videon, har uppenbarligen flera månader gått och man kan se mormorn som håller tre små pojkar i famnen när hennes nya barnbarn har kommit. Vi kan se henne lugnt säga: "det här är det bästa som kunde ha hänt oss". Videon nådde snabbt nästan 120 000 positiva reaktioner, låt oss ta en titt på några av de mest populära kommentarerna.

Kommentarerna från användarna på Instagram

"Jag tror att hon verkligen skrämde sitt barnbarn och barnet i hennes famn måste ha tänkt: 'mormor, varför skriker du så?'", skrev en person, "Bästa reaktionen någonsin. Jag har sett videon så många gånger" , kommenterade en annan, "Jag fick rysningar, jag blev nyligen mormor och det är den vackraste upplevelsen någonsin", skrev ännu en.

"Bebisarna ser ut som små dockor, de är alldeles bedårande," sa någon, "bästa reaktionen någonsin!" skrev någon annan. Vilken är den mest sensationella reaktionen du någonsin sett på avslöjandet av en graviditet?

Advertisement