En flicka tar på sig glasögon för första gången och ser plötsligt klart och tydligt sin omgivning

av sofia

22 Februari 2023

En flicka tar på sig glasögon för första gången och ser plötsligt klart och tydligt sin omgivning
Advertisement

Att se sig omkring, iaktta saker, landskap och ansikten för att redan från tidig ålder inse hur underbar världen är, är något som gör en mållös. Alla har dock inte turen att ha perfekt syn och det är i dessa fall nödvändigt att använda sig av glasögon för att få en tydligare bild av sin omgivning. Att vänja sig är dock inte lätt och speciellt barn kan ha något att säga om saken.

Detta är exakt vad som hände i berättelsen vi nu vill dela med er, där den lilla tjejen i fråga dock i slutändan lät sig övertygas och gjorde det på ett riktigt rörande sätt. Låt oss tillsammans kika på vad som hände.

via Erik Solheim/Twitter

Advertisement
 Erik Solheim/Twitter

Erik Solheim/Twitter

Lonnie är en 14 månader gammal tjej som har blivit känd på nätet och blivit en liten stjärna, tack vare den underbara reaktion hon fick när de lät henne prova ett par glasögon för första gången.

I en video som lagts ut på Twitter ser vi ögonblicket då de försöker ta på henne dem. Irriterad och misstänksam mot detta nya föremål vrider och vänder sig den lilla tjejen till en början och försöker "komma undan", men så fort de lyckas få henne att ta på sig dem förändras allt.

Advertisement
 Erik Solheim/Twitter

Erik Solheim/Twitter

Den lilla flickan börjar se sig omkring utan att bokstavligen tro hennes ögon. För första gången i sitt korta liv satte hon allt i fokus, inklusive ansiktena på de hon älskar och det gjorde henne full av förvåning. Hennes stora ögon blir enorma och hur hon vrider huvudet från sida till sida visar verkligen hur svårt hon har att tro att det är sant.

Skönheten i ögonblicket har berört hjärtan hos många användare som i kommentarerna har uttryckt all den glädje de kände över att se en liten varelse förvånad över att ha satt världen runt henne i fokus för första gången. "Det här gjorde min dag - skriver en person - Du är underbar". Hur man klandrar honom, trots allt.

 Erik Solheim/Twitter

Erik Solheim/Twitter

Hennes ansiktsuttryck, hennes förvåning, hennes glädje och när hon tittar på sina glasögon som om de vore ett magiskt föremål som förändrar hennes uppfattning om världen, är alla saker som går rakt in i hjärtat på alla de som tittar på den här korta videon.

Vi hoppas att Lonnie kan fortsätta att se på världen med samma ögon, och förvånas dag efter dag på samma sätt av allt det underbara vi hoppas att hon kommer att se i sitt liv.

Om du vill se det söta ögonblicket, är allt du behöver göra att klicka här.

Advertisement