Hon hör sin pappas röst för första gången och hennes leende går rakt in i hjärtat på tusentals personer

av sofia

25 Maj 2023

Hon hör sin pappas röst för första gången och hennes leende går rakt in i hjärtat på tusentals personer
Advertisement

Att föda ett barn är en välsignelse och att se det för första gången fyller alla föräldrars hjärtan med glädje och kärlek. Känslan når stjärnorna den dagen barnet kommer till världen, men även under de föregående veckorna och från det ögonblick då du får reda på att du är gravid, är det för de framtida föräldrarna en virvelvind av känslor.

Exakt vad som hände med pappan och mamman som är huvudpersoner i den här historien. En liten berättelse som innehåller en fantastisk stark känsla som verkligen visar vad ett barn kan ge bara genom att man tittar på det.

via Mag.

Advertisement

Det hela ägde rum i Brasilien, där lilla Antonella föddes den 11:e augusti 2019. Mamma Tarsila Rosa Cordeiro och pappa Flávio Dyego Vilela välkomnade henne på bästa sätt, men det var nykomlingen som verkligen gjorde skillnaden. Enligt vad hennes föräldrar berättade var de 9 månadernas väntan mycket viktiga för dem och den lilla flickan hade inte bara sin mamma vid sin sida - vilket är en självklarhet - utan också sin pappa.

Flávio som bor med sin familj i Madureira, Rio de Janeiro, berättar hur spännande det var att uppleva graviditeten och prata varje dag med sin lilla Antonella redan innan hon föddes. Varje dag upprepade mannen samma fras för sin lilla dotter och höll henne sällskap utanför mammans mage.

Advertisement

"Jag trodde att jag visste vad känslan av äkta kärlek var - sa mannen efter födelsen av sin lilla dotter - men jag hade ännu inte sett världens mest uppriktiga leende". Så snart hon föddes gav hans dotter honom faktiskt en av de vackraste ögonblicken i hans liv. Fortfarande i sin mammas famn hörde den lilla flickan sin pappas röst för första gången, öppnade sina små ögon och gav honom ett leende som skulle smälta även det kallaste hjärtat.

En sjuksköterska på sjukhuset där Tarsilia födde barn tog ett foto för att fånga det vackra ögonblicket. Bilder som sedan fick stor framgång när det väl delades på sociala medier. "När jag såg min familj första gången" - lyder bildtexten till bilden. Ett stort leende syns på lilla Antonellas ansikte och kärleken materialiserades framför ögonen på dessa två föräldrar.

Hennes pappa hade närmat sig henne och hade bara upprepat frasen han sa till henne varje dag när hon fortfarande låg i sin mammas mage, och det verkar som att barnet kände igen det ljudet tillräckligt mycket för att öppna ögonen och reagera på det underbara sättet.

Vi vet att ett barn är det vackraste som kan hända i livet, men att se det där framför dig, att kunna röra vid det, pussa på det och känna dess andetag är en unik och värdefull känsla.

Vad kände du när ditt barn föddes?

Advertisement