Hon upptäcker att hennes pojkvän har en älskarinna, men reagerar inte som man kanske kunde ha förväntat sig

av sofia

26 Maj 2023

Hon upptäcker att hennes pojkvän har en älskarinna, men reagerar inte som man kanske kunde ha förväntat sig
Advertisement

Kärlek är något oförklarligt. Många har försökt prata om det, skriva om det, sjunga om det, men det är fortfarande ett magiskt mysterium som fortsätter att påverka människors liv. Det involverar, upprör, förenar och splittrar. En enda känsla som kan trigga hundratals olika sinnesstämningar. I modern tid verkar det också som att människor har en allt mer originell vision om det.

Som huvudpersonen i den här historien som upptäckte sin pojkväns otrohet och sedan... helt enkelt bestämde sig för att göra ett mycket ovanligt val.

via La voz

Advertisement
Sofía Victoria Gutiérrez Sousa/Facebook

Sofía Victoria Gutiérrez Sousa/Facebook

Sofía Victoria Gutiérrez Sousa, en ung venezuelansk tjej, försäkrar oss om att det är kärlek när hon pratar om sin pojkvän: "Jag vill bara det bästa för honom och efter att ha upptäckt att det fanns en annan person i hans liv som kunde få honom att må bra kände jag mig glad. Det kommer att betyda att han kommer att älskas ännu mer”.

Ord som låter som ren galenskap för de som är vana vid att föreställa sig och leva i ett "traditionellt", monogamt förhållande. Men polyamori är idag en verklighet som vi hör talas om allt oftare och som med tiden accepteras mer och mer. Vissa människor hävdar att det är bättre att öppna sitt förhållande för en tredje person snarare än att ljuga och "gömma sig".

"Jag uppskattar allt det hon har gjort för honom", förklarar Sofia. Exakt vad menar hon med det? Det är ganska svårt att ta in...

Advertisement
Greyerbaby/Pixabay - Not the actual photo

Greyerbaby/Pixabay - Not the actual photo

"Hon förstod vad hennes roll var. Hon visade sig aldrig offentligt med honom för att inte låta honom bli upptäckt, hon stod vid hans sida och stöttade honom, hon älskade honom villkorslöst".

Hon tillade också att, efter att ha tänkt igenom det ordentligt, att hon tänkte att det bara kunde vara bra att den tjejen också fanns vid hennes pojväns sida: "Jag uppskattar henne mycket och jag vet att när jag inte kan vara där kommer hon att finnas där. Hon kommer att ta hand om honom genom att ge honom all den kärlek han förtjänar”.

Detta är alltså skälen som fick henne att acceptera, och mycket villigt, att öppna sin relation för Sarahy Gil. De två tjejerna har erkänt att de inte bara "delar" pojkvännen, utan också att de har blivit väldigt goda vänner. Vad tycker du om den här originella historien?

Advertisement