Hon är gravid men hennes mage växer inte och i nionde månaden ser hon bara "lite svullen" ut

av sofia

19 December 2022

Hon är gravid men hennes mage växer inte och i nionde månaden ser hon bara "lite svullen" ut
Advertisement

En gravid kvinna känns mer än väl igen på sin vackra babymage som, från månad till månad, växer dramatiskt tills det sista steget nås. Alla graviditeter är olika, men det är väldigt sällsynt att vara gravid utan att inse det. Det nya lilla livet som växer inuti en kvinna är konstant närvarande under alla dessa 9 månader. Ändå finns det fall, som det vi nu ska berätta om, där mamman i fråga inte visar några särskilt tydliga tecken på att vara gravid. Nikki Salazar är en ung kvinna som, trots att hon är väl medveten om att hon är gravid, aldrig har haft den klassiska "babymagen", inte ens under den sista månaden.

via TikTok / nikkisalazar_

Advertisement
TikTok / nikkisalazar_

TikTok / nikkisalazar_

Nikki Salazar chockade webbanvändare med sin detaljerade videoskildring av hennes ovanliga graviditet. Inte för att Nikki hade några speciella problem, lyckligtvis, men det som väckte uppståndelse var det faktum att den unga kvinnan inte hade den minsta antydan till mage. Utan tvekan kommer det under den första månaden av graviditeten att vara svårt för någon att märka om någon är gravid bara genom att titta på magen, men redan från den tredje månaden - och oundvikligen från den fjärde - börjar rundheten bli tydligare. Detta var inte fallet för Nikki, eftersom hon var i avundsvärd fysisk form under sin fjärde månad. Ärligt talat kom Nikki in på sin nionde månad och såg bara lite "lätt uppsvälld" ut!

Advertisement
TikTok / nikkisalazar_

TikTok / nikkisalazar_

Användarna blev minst sagt chockade och många kvinnor kunde inte låta bli att visa lite hälsosam avundsjuka över Nikkis graviditet: "Wow, en graviditet utan svårigheter att gå, ta på sig strumpor, tvätta sig, böja sig och sova på mage...listan är oändlig! Du är en mycket lyckligt lottad kvinna." En annan användare skrev att hon kände sig mer svullen alla dagar i veckan än Nikkis "mage" vid 9 månader. En graviditet utan "babymage" är faktiskt många kvinnors dröm, men det kan också vara läskigt om man inte är medveten om det. Lyckligtvis var Nikki väl medveten om sin graviditet och är nu mamma till en underbar liten pojke.

Vi vill bara ge henne våra bästa lyckönskningar!

Advertisement