En gift kvinna med 4 barn erkänner: "Jag älskar när andra män tittar på mig"

av sofia

16 Juli 2023

En gift kvinna med 4 barn erkänner: "Jag älskar när andra män tittar på mig"
Advertisement

Ett ungdomligt och fräscht utseende är många människors gemensamma önskan och att se vacker och intressant ut har verkligen en positiv effekt på människor i livet, även i vardagen. Idag är det också ganska svårt att fastställa om det är män eller kvinnor som tar mer hand om sitt utseende.

Kanske lägger vi för stor vikt vid vårt utseende men för vissa är andras åsikt verkligen viktig. Som för den här mamman som klär sig utmanande för att få uppmärksamhet från främlingar. Låt oss ta reda på varför.

via Dailystar

Advertisement
Cherry Bloom

Cherry Bloom

Cherry Bloom, 41 år gammal, är en lyckligt gift kvinna med 4 barn att ta hand om. Men en av hennes "favoritaktiviteter" är att få känna sig uppskattad när hon är ute och går.

Oavsett var hon är: i mataffären, i en klädaffär eller när hon bara går nerför gatan, älskar hon att bli tittad på. "Jag har många killar som följer efter mig i affärer, jag märker faktiskt att det alltid finns någon som har för avsikt att stirra på mig", avslöjade kvinnan.

Den attraktiva mamman har en mycket feminin kroppsbyggnad, hennes kurvor lockar uppmärksamheten från män i alla åldrar. Hon är väl medveten om detta och bär kläder som framhäver dessa fysiska egenskaper. Och anledningen är mindre självklar än man kan tro.

 

Advertisement
Cherry Bloom

Cherry Bloom

"Att bli betraktad får mig att tro på mig själv, det ökar min självkänsla. När jag var yngre hade jag inte en kropp som speglade den tidens skönhetsnormer och jag kände mig ofta ledsen och obekväm över det. Men nu mår jag bra, jag känner mig uppskattad och som ett resultat har jag mer självförtroende", säger 41-åringen.

I själva verket är några av kommentarerna hon får inte direkt "eleganta", men hon bryr sig inte och ignorerar dem bara. Den framgången hon har haft genom att bara att gå runt gav henne en idé: hon bestämde sig för att posera och låta någon ta bilder av henne som ett extra jobb.

Resultaten från den nya verksamheten har verkligen varit överraskande. Hon lyckas sälja sina bilder till många människor och tjänar från 800 till 2000 pund om dagen. Cherry kunde inte vara mer nöjd med sig själv och sitt utseende, kom dock ihåg att allt material som laddas upp på nätet kommer att förbli där.

Advertisement