De installerar övervakningskameror i sin trädgård och upptäcker att grannarna ofta går in hos dem

av sofia

15 Juli 2023

De installerar övervakningskameror i sin trädgård och upptäcker att grannarna ofta går in hos dem
Advertisement

Att komma överens med sina grannar är inte lätt alls. De som har turen att bo lite mer avsides och fridfullt behöver inte oroa sig för vad som händer runt omkring sig, men alla har inte råd med ett sådant boende, eller så har de inte möjligheten att göra det på grund av platsen där de bor.

I dessa situationer måste man vara beväpnad med mycket tålamod. Många gånger inser andra människor inte att de kan vara påträngande och vilken skada de orsakar andra och bara kör på. Men om situationen blir ohållbar, hur bör man då bete sig? Huvudpersonen i den här historien var nästan tvungen att ringa polisen på grund av det som hände. Låt oss ta en närmare titt.

via Reddit

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Historien berättades av en ung man på Reddit och handlar om en jobbig situation som han hamnade i på grund av grannarna. Sedan en kort tid tillbaka levde han, hans tvillingbror och hans föräldrar i en vacker och bekväm villa, men sedan hände något som minst sagt rubbade denna sinnesfrid.

"Min pappa är väldigt duktig på sitt jobb och detta har gjort att vi har blivit en förmögen familj på mycket kort tid - börjar författaren till inlägget - Vi har nyligen flyttat till ett nytt hus och vårt är ett av de 4 vackraste i grannskapet, med en stor pool i trädgården. En familj med tre barn bor bredvid oss, deras hus är litet och de har ingen stor trädgård. En dag när vi redan hade fyllt poolen - fortsatte han - tog vi dem på bar gärning medan de badade i vår trädgård".

En oroande scen, särskilt om man tänker att alla ingångarna var låsta och att barnen därför hade fått hjälp att klättra över staketet. De två bröderna gick omedelbart in för att varna sin pappa, som ingrep och bad om förtydliganden angående det obehöriga inträdet.

Advertisement
Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

Utan att veta att mannen var den nuvarande ägaren till huset, svarade grannarna helt enkelt att de hade gått dit för att de var goda vänner till ägaren och att han hade gett dem tillstånd att vistas där i hans frånvaro. Detta avtal var självklart inte längre giltigt med tanke på att villan hade sålts. Efter ytterligare konfrontation och efter att ha bett dem lämna platsen svarade de att tvillingarna skulle vara tvungna att vänta på sin tur.

”Min pappa sa då till honom att det inte var möjligt och att om de ville använda en simbassäng hade de kunnat gå till den kommunala, men fick som svar att det var för trångt – fortsatte berättelsens författare – Vid den punkten kunde min pappa inte göra annat än att hota med att ringa polisen. Endast på detta sätt blev de övertygade om att lämna bassängen".

Project Kei/Wikimedia - Not the actual photo

Project Kei/Wikimedia - Not the actual photo

Bilderna från övervakningskamerorna bekräftade allt, men deras användning av poolen var inte det värsta. Utan respekt för husets verkliga ägare, deras utrymmen, deras integritet och allt annat, kissade barnen också i vattnet, vilket tvingade dem att göra rent ordentligt innan de kunde använda poolen igen. En mycket jobbig situation som lyckligtvis fick ett slut.

Många har uttalat sig om detta och visat sitt stöd till inläggets författare och hans familj, vad tycker du om hela den här historien?

Advertisement