Dessa morföräldrar gör stora uppoffringar för att hjälpa sitt barnbarn i svårighet (+VIDEO)

av sofia

11 Juli 2023

Dessa morföräldrar gör stora uppoffringar för att hjälpa sitt barnbarn i svårighet (+VIDEO)
Advertisement

Utöver de ekonomiska resurserna är de som verkligen älskar oss villiga att på alla sätt hjälpa oss och göra oss lyckliga. De närmaste anhöriga är sedan ofta villiga att göra även de mest oväntade gester för detta ändamål.

Berättelsen om dessa två morföräldrar är ett tydligt exempel på detta. För att se sitt barnbarns drömmar bli verklighet, bestämde de sig för att erbjuda allt de hade. Låt oss ta en närmare titt på den här historien.

via Whatsnew2day

Advertisement
 Caters Clips/ @serenlewis1/Screenshot

Caters Clips/ @serenlewis1/Screenshot

När du i din närhet har en mycket ung och ambitiös tjej, ditt älskade barnbarn, skulle du inte göra allt som står i din makt för att stötta henne i hennes projekt? Morföräldrarna till Seren Lewis, 22 år gammal, vet exakt hur långt de är villiga att gå för henne och de bevisade det med sina handlingar.

Deras bedårande barnbarn ville av hela sitt hjärta ta examen i juridik, men tyvärr hade detta en kostnad, en orimlig kostnad. Vi pratar om den undervisning som bör betalas för de mest kända och prestigefyllda universiteten, oöverkomliga siffror för många som få har råd med. Seren var inte bland dessa.

Hon saknade verkligen inte viljan att göra saker, att engagera sig och drömde om att bli bli advokat. Hennes morföräldrar förstod detta mycket väl och bestämde sig för att göra en underbar gest för henne.

Advertisement

Inte ens de hade råd att betala alla universitetsavgifter, inte med de pensionspengar de hade. Men de ville ivrigt hjälpa Seren, så för att hitta de nödvändiga medlen intecknade de sitt hus!

Till slut lyckades kvinnan, tack vare det avgörande ekonomiska bidraget, skriva in sig och gå i skolan och tog sin examen! Bara ett sista prov skilde henne från den eftertraktade "togan".

Den stora stunden fångades sedan på video: Seren hade nyligen gjort provet för att kvalificera henne för yrket och väntade på att få se resultatet. Två snabba klick på den bärbara datorn, med hennes älskade morföräldrar bredvid sig, kom testresultatet: godkänt! Naturligtvis brast både barnbarnet och morföräldrarna ut i rop av jubel och glädje, Seren blev djupt rörd och fällde till och med några tårar av befrielse.

En framgång och en tillfredsställelse för denna unga kvinna, som aldrig kommer att glömma vem som stöttat henne och haft så stor inverkan i hennes liv.

Advertisement