En ensamstående man adopterar en "problematisk" kille och förändrar hans liv

av sofia

13 Mars 2023

En ensamstående man adopterar en "problematisk" kille och förändrar hans liv
Advertisement

Att vara förälder är en underbar upplevelse och detta är allmänt känt. Det finns underbara stunder under resan med att uppfostra ett barn, men också mer känsliga och komplicerade stunder. Kanske en av de mest kritiska perioderna som en förälder står inför som vårdnadshavare är sina barns tonårsfas. Det råder aldrig brist på hormoner med plötsliga förändringar i humöret, en önskan om att bli självständig som ofta utspelar sig med en rebellisk och provocerande attityd.

Historien vi berättar nedan handlar egentligen om en tonåring, som förutom att vara det (med allt som detta kan innebära) också har olika problem med tillit och en rädsla att bli övergiven.

via www.lovewhatmatters.com

Advertisement

I had a good dad, not a great dad....a good dad. Which one am I? Which one are you? Good or great? Transparency makes...

Pubblicato da Stacy Barr su Domenica 19 giugno 2022

Dakota, en 15-årig pojke, hade inte turen att växa upp med sin biologiska familj och han bodde hos tre olika fosterfamiljer. Som ett resultat av dessa svåra upplevelser hade han förlorat hoppet och var ganska bitter, misstroende mot andra och han hade sina goda skäl för att vara det.

Men hans liv förändrades när han träffade Stacy Barr, en singel man som djupt ville ge sin faderliga kärlek till någon. Han har alltid haft en önskan om att fostra ett barn och eftersom han kände att detta var hans kal, beslutade han sig för att ansöka om att ta hand om ett. Stacy ville bli pappa och kände sig redo att ta hand om och uppfostra ett barn. Men han förväntade sig absolut inte att han skulle kunna träffa en så speciell pojke som Dakota.

Advertisement

I don't know what y'all doing, but...... #hailstate

Pubblicato da Stacy Barr su Venerdì 30 dicembre 2022

Dakota kom av en slump in i Stacys liv och de två började så småningom lära känna varandra. Deras band stärktes dag efter dag och efter exakt 1 740 dagar blev de två individerna en familj i alla avseenden. Stacy hade inte bara lyckats få vårdnaden om Dakota, utan hade fått alla nödvändiga papper för att adoptera honom! Äntligen hade pojken hittat en familj. Stacy har visat sig vara en exemplarisk pappa för Dakota, som nu heter Dakota Graham Barr, och har sett till att han alltid har haft allt det han behövde genom att stötta honom hela tiden.

När en av Dakotas före detta föräldrar gick bort gav han honom sitt stöd och när pojken var tvungen att byta skola och bokstavligen inte kände någon, var Stacy där, närvarande och redo att göra vad som helst för sin sons skull.

"Idag är jag en annan man. En bättre man. Jag kunde inte vara mer stolt över att kalla honom min son och höra honom kalla mig pappa, jag vill tacka alla som hejade på oss, som bad för oss", säger Stacy. Lyckligtvis har denna gripande berättelse ett vackert och lyckligt slut, men den kanske förtjänar att analyseras även ur en annan aspekt. Innan ​​Dakota, träffade den kärleksfulla Stacy, bytte han tre olika fosterfamiljer och detta har verkligen inte gjort hans liv enkelt och faktiskt fått honom att sluta lita på människor. Vårdnadsfrågor är både känsliga och ganska svåra. Vad tycker du om saken?

Advertisement