En kvinna åker in på sjukhus övertygad om att ha njursten, men upptäcker sedan att hon är gravid

av sofia

14 Mars 2023

En kvinna åker in på sjukhus övertygad om att ha njursten, men upptäcker sedan att hon är gravid
Advertisement

Livet kan verkligen vara oförutsägbart. Händelser inträffar och tillfälligheter av alla dess slag. Ibland blir vi helt enkelt kära i människor i stunder som vi aldrig hade förväntat oss, andra gånger kommer turen oväntat och knackar på, vilket kanske gör att den lyckligt lottade människan vinner svindlande höga summor.

På gott och ont, ger oss oförutsägbarheten i vår tillvaro alltid starka känslor. Kvinnan i denna berättelse är verkligen ett bevis på vad som just har sagts. Låt oss tillsammans ta reda på vilken unik händelse som drabbade henne.

via www.thesun.com

Advertisement

Allison Rucker från Kansas City i USA, hamnade i en mycket märklig situation: kvinnan åkte till sjukhuset på grund av en svår smärta som fick henne att tro att hon hade njursten. Läkarna hade omedelbart utfört alla nödvändiga tester och upptäckt en chockerande sak. Ultraljudet hade inte visat förekomsten av någon sten, utan av något helt annat, någon annan för att vara exakt.

Kvinnan var faktiskt, utan några tvivel, gravid i 37:e veckan! Smärtorna som kvinnan kände var inget annat än smärtorna på grund av hennes förlossning! Det mest otroliga ligger dock i det faktum att Allison inte ens var medveten om det! Otroligt? Omöjligt? Dethär är vad hon berättar efteråt.

Advertisement
Allison Rucker / Facebook

Allison Rucker / Facebook

Allison, hade under sina månader av "omedveten graviditet" faktiskt inte upplevt de stora fysiska förändringarna som praktiskt taget alltid känns av i detta "tillstånd". Kvinnan trodde bara att hon hade lagt på sig lite och tyckte att det inte var någon stor grej att hon lagt på sig några kilon.

På sociala medier kan man faktiskt se några bilder av kvinnan i badkläder, redan gravid, där hon visar upp en absolut "normal" mage som aldrig skulle få någon att misstänka en graviditet.

Och det här är den otroliga historien om en kvinna som kom in på sjukhuset ensam och utan att ha den minsta misstanke om att vara gravid och kom ut med ett barn! En historia på gränsen till det otroliga, som dock fick ett mycket lyckligt slut.

Advertisement