Detta par som redan har 5 barn bestämmer sig för att adoptera 7 till

av sofia

30 Oktober 2023

Detta par som redan har 5 barn bestämmer sig för att adoptera 7 till
Advertisement

En familj är en mycket eftertraktad önskan för många människor av förklarliga orsaker. Men inte alla lyckas uppfylla denna dröm då det kan finnas fertilitetsproblem, otillräckliga ekonomiska resurser och många andra problem. Men lyckligtvis är det många som lyckas med sitt mål och lever sina liv lyckligt med sin avkomma.

Paret som är huvudpersoner i denna berättelse var mer än nöjda med sin familj. De hade fått 5 barn och kunde inte ha varit lyckligare. Men ödet gjorde att de plötsligt befann sig framför ett val som verkligen inte var lätt och som väldigt få skulle ha gjort frivilligt.

via People

Inlägget som förändrade deras liv

Pam och Gary Willis är paret vi nu ska berätta om, två personer vars historia du knappast kommer att glömma. Dessa föräldrar som redan hade 5 barn kände lite tomhet i sina liv eftersom alla deras barn hade vuxit upp och lämnat hemmet. Men allt detta skulle snart förändras tack vare ett enda inlägg på Facebook som skulle ha vänt upp och ner på livet för 9 personer.

Faktum är att kvinnan hade läst den tragiska nyheten angående en trafikolycka där föräldrarna till 7 barn hade avlidit, vilket lämnade många mycket unga människorna - alla under 16 år - utan någon att vända sig till, utan någon som kunde ta ta hand om dem.

Varje dag ringde fru Willis adoptionscentret och försökte enträget inleda alla nödvändiga förfaranden så att dessa barn skulle få tas om hand av henne och hennes man. När allt kommer omkring var huset tillräckligt rymligt för att välkomna dem allihopa och paret hade verkligen ingen brist på erfarenhet när det gällde föräldrarskap. Men situationen var komplicerad och gick långsamt och de 7 barnen hade redan tillbringat ett år på barnhemmet och risken att någon skulle separera dem, till och med adoptera bara ett av dem var stor.

Advertisement

En underbar familj

Till slut lyckades paret få alla tillstånd och adoptionen blev godkänd. Det var inte lätt för dem även när de kom till den punkten: "Det rådde brist på förtroende, fanns många rädslor och osäkerhet. En del av barnen kunde inte sova på nätterna och de äldre verkade fortfarande blyga och misstänksamma", berättar Pam.

Nu kommer de alla överens och en harmoni och ömsesidig förståelse har skapats som har gjort familjen Willises full av glädje. Deras 5 biologiska barn är också glada över det modiga val som deras föräldrar har gjort och älskar alla sina halvbröder och halvsystrar.

Naturligtvis tillbringar de stunder av firande och släktträffar tillsammans. Det får verkligen inte råda brist på stolar och mat i deras hem eftersom de nu är ett stort team bestående av 12 barn och 8 barnbarn!

Advertisement