En ensamstående pappa gör enorma uppoffringar för att uppfostra sin son, men upptäcker sedan att det inte är hans barn

av sofia

28 Mars 2023

En ensamstående pappa gör enorma uppoffringar för att uppfostra sin son, men upptäcker sedan att det inte är hans barn
Advertisement

En av de aspekter som gör vårt liv så unikt är utan tvekan oförutsägbarheten och även om vi alla söker en balans och stabilitet, för att leva på ett så lugnt sätt som möjligt, är det också sant att en monoton och redan "skriven" rutin kan få oss att tappa lusten och intresset. Tyvärr eller lyckligtvis är inte allt "programmerbart" och ofta måste vi lära oss att leva med det som händer oss samtidigt som vi planerar våra framtida projekt.

Huvudpersonen i denna berättelse vet något om den saken då en serie oförutsedda händelser förändrade hans liv för alltid.

via Armenia23

Advertisement

Allow me to introduce my second prince to the world...... meet Sa’kye Dominique @chefdomcreates @stage_5_restaurant...

Pubblicato da Dominique Hermann su Domenica 27 gennaio 2019

Dominique Hermann är en pappa, han har två barn och höll på att få ett tredje vid 40 års ålder, till sin stora överraskning. Tyvärr, efter det nya barnets födelse, övergav Sa'kye, som var hans partner och mamman till hans barn dem plötsligt.

En mycket sorglig och svår period för mannen, men han har aldrig låtit sig avskräckas och hittat kraften att fortsätta försöka hela sin trasiga, men vackra lilla familj. Trots att han aldrig tagit hand om en bebis själv, lyckades han organisera deras liv perfekt. Han hade hittat en barnvakt som hjälpte honom och hans föräldrar stöttade honom på alla tänkbara sätt. Trots kvinnans frånvaro fungerade allt på bästa möjliga sätt, eller detta var åtminstone vad han trodde.

Advertisement
Dominique Hermann/ Instragram

Dominique Hermann/ Instragram

Varje plan, projekt och inre balans hos Dominique rasade samman på grund av en enda nyhet: Sa'kye var inte hans son. Efter att ha tagit hand om den lilla pojken i mer än 9 månader kom en annan person fram och avslöjade att han var barnets biologiska far. Den mannen hävdade också sin rätt som pappa till Sa'kye och ville ta honom från vår huvudpersons armar för att kunna ta hand om honom personligen.

Dominique ville inte "ge upp" det som för honom var hans son, den lilla killen som han hade uppfostrat med all sin kärlek, men han kunde inte göra någonting: domstolen hade beslutat att Sa'kye skulle återvända till sin biologiska pappa. "Jag kan förstå det för om jag var hans pappa skulle jag vilja ha tillbaka honom också", sa han. "Jag hoppas att Gud vakar över honom, han kommer alltid att vara min son för mig", tillade han.

Men ödet hade fortfarande en överraskning i beredskap för honom.

Dominique Hermann/ Instragram

Dominique Hermann/ Instragram

Dominique gick igenom några mycket svåra månader efter den påtvingade separationen. Han hade knutit ett starkt band till den lilla killen och nu kände han en enorm tomhet inom sig. En dag knackade någon på hans dörr och gav honom den vackraste gåvan i världen: det var Sa'kyes biologiska pappa som hade kommit till honom för att låta honom spendera lite tid med barnet!

Ett år efter att ha skiljts från den lilla pojken delade han en video från den dagen och sa att han äntligen accepterade Guds planer. Det var inte lätt att ta farväl, men mannen insåg att hur mycket en svår och mörk period än var, finns det alltid hopp, ett ljus som kan lyfta oss och visa oss vägen framåt.

Advertisement