Det här paret försöker få barn i flera år och sedan plötsligt blir hon gravid med femlingar (+VIDEO)

av sofia

13 November 2023

Det här paret försöker få barn i flera år och sedan plötsligt blir hon gravid med femlingar (+VIDEO)
Advertisement

Att bilda familj kommer ofta naturligt när man är lycklig och i fullständig harmoni med sin bättre hälft. Önskan om ett eller flera barn blir en daglig tanke på grund av den enorma glädje detta kan ge oss.

Det är dock inte alls självklart att man har råd att skaffa barn och vi pratar inte nödvändigtvis om en ogynnsam ekonomisk situation. När man är villig att göra vad som helst för att se sin dröm om moderskap/faderskap gå i uppfyllelse är det oftast inte den ekonomiska faktorn som skrämmer, men om det biologiskt inte är möjligt att bli gravid så skulle frågan bli mer komplicerad... Det här är precis vad som hände med paret som är huvudpersoner i denna berättelse tills en positiv vändpunkt helt förändrade alla korten på bordet.

Advertisement

Familjen Freels rörande historia

Familjen Freels rörande historia

We Are The Freels/Youtube/Screenshot

Graham och Stephanie Freels är ett gift par och i över 5 år försökte de skaffa barn, tyvärr förgäves. Men de gav inte upp och ville till slut prova en IVF-behandling för att öka chanserna att bli gravida.

För paret var det sista chansen att förverkliga sin önskan att utöka sin familj, men de kunde verkligen aldrig ha förväntat sig vad som snart skulle ske.

Stephanie blev visserligen gravid, men inte med ett barn eller ens med två eller tre... ultraljudet visade tydligt att ​​kvinnan väntade femlingar! Nyheten väckte dock blandade känslor hos paret och de tvingades genast möta ett enormt problem.

Advertisement

Livets mirakel

Paret bodde tillsammans med Stephanies familj, men hade nyligen skrivit på ett kontrakt för ett eget litet hus. Nyheten om femlingarna hade dock ändrat varje plan så Graham hade ringt ägaren och sagt upp kontraktet samtidigt som han förklarade situationen.

Prioriteringen var nu att kvinnans graviditet skulle fortskrida på ett lugnt sätt så paret hade bestämt sig för att flytta till Arizona under hela graviditeten. De visste att det fanns en av de bästa anläggningarna som specialiserade sig på flerbarnsfödslar där. De följdes av experten Dr. John Elliott som snabbt fick alla parets rädslor att försvinna.

För Stephanie var graviditeten mycket komplicerad: "Jag kunde inte äta fast föda på mer än 5 månader", förklarar kvinnan. Dessutom var barnens födelse inte förväntad, eller önskvärd, före den 8:e månaden. Istället lades kvinnan in på akutsjukhuset en månad tidigare, vilket tvingade specialisterna att ingripa och förlösa bebisarna med kejsarsnitt.

4 vackra flickor och 1 pojke föddes och de var alla vid perfekt hälsa. Bebisarna var tvungna att ligga på sjukhus i nästan tre månader innan de kunde tas hem av paret: "Jag är så glad och tacksam gentemot Gud för denna välsignelse! Jag har alltid drömt om att ha en stor familj, men jag trodde inte att allt skulle hända på en gång", säger Stephanie. Nu är hela familjen entusiastisk och full av glädje. De har återvänt till kvinnans föräldrars hus för att få stöd av dem och de kunde inte vara lyckligare.

Advertisement