Det här paret väntar trillingar, men längre fram får de plötsligt reda på att de kommer att få fyra barn

av sofia

13 November 2023

Det här paret väntar trillingar, men längre fram får de plötsligt reda på att de kommer att få fyra barn
Advertisement

Framtiden är oviss för oss alla, detta vet vi mycket väl och dessutom finns det saker som redan planerats som kan förändras när som helst på grund av oförutsedda omständigheter. Det underbara är att livets oförutsägbarhet inte bara bjuder på obehagliga och negativa överraskningar, utan också ger oss situationer som gör oss glada och muntrar upp oss i den annars gråa vardagen.

De två föräldrarna som är huvudpersoner i den här historien vet något om den saken, eftersom de helhjärtat ville bli mamma och pappa, men de förväntade sig aldrig att få en så "stor" överraskning.

Advertisement

En oväntad nyhet

Gemma Robson och Andy Raine är ett par som, var ivriga att utöka sin familj och därför hade börjat tänka och planera sitt barns ankomst. Många förälskade gör detta. Det är faktiskt normalt att vi efter många år – eller till och med bara några få – tillsammans börjar känna en önskan om att bli föräldrar och detta är precis vad som hände dem.

Det underbara, överraskande och absurda är att paret hade i åtanke att bara skaffa ett barn, men redan vid första kontrollen i den tredje månaden upptäckte den blivande mamman och pappan att de inte bra väntade ett, inte två, utan tre barn. Chockerande nyheter, som verkligen satte deras känslor på prov. Ändå visste de inte att det snart skulle komma ännu en överraskande nyhet.

Advertisement

Själva födseln

Vid det andra ultraljudet informerades Gemma och Andy av läkarna att det skulle bli 4 barn totalt, många små bebisar som snart skulle förgylla deras liv. Så småningom fick de veta att de alla var tjejer och läkarna planerade förlossningen med kejsarsnitt ett visst datum, men återigen överraskade tjejerna dem.

"En morgon vaknade jag - berättar mamma Gemma - och kände att något var fel. Förlossningen var planerad först om några veckor och vattnet hade inte gått ännu, men sammandragningarna var starka, så vi skyndade oss till sjukhuset. Allt hände plötsligt, men det gick bra och plötsligt började tjejerna kännas väldigt tunga i min mage."

Och det var då lilla Dani, Skye, Mia och Taylor kom till världen och lämnade alla mållösa av lycka. Pappa Andy kunde inte ens vara närvarande under förlossningen eftersom känslorna var för starka och hans sinnen inte klarade det, vilket resulterade i att han svimmade.

En mycket speciell framtid väntar dem

"Jag minns inte exakt vad som hände - förklarar mannen - jag kände mig yr, jag kände mig inte klar i sinnet och efter några minuter vaknade jag av att jag låg på marken, med en kudde under huvudet. Under tiden hade mina döttrar redan hunnit födas."

Efter det lyckliga ögonblicket låg bebisarna kvar under observation i cirka tre månader på sjukhuset, så att deras hälsa kunde bedömas dag efter dag, med tanke på att de föddes något tidigare än väntat. Det går verkligen inte att förneka att de är speciella och att de kom till världen på ett ännu mer speciellt sätt.

Vi hoppas att hela deras liv kommer att fortsätta vara lika speciellt och att de alltid kommer att vara lyckliga tillsammans med mamma Gemma, pappa Andy och deras storasyster Millie.

Advertisement