Den här kvinnan födde barn på sin födelsedag... för andra gången

av sofia

09 November 2023

Den här kvinnan födde barn på sin födelsedag... för andra gången
Advertisement

Födelsedagen är alltid speciell och oavsett ålder på personen som firar är det ett ögonblick då man kan ägna sig åt sig själv, få lite extra uppmärksamhet och njuta av en dag med sina nära och kära. När man är liten är detta kanske vanligare, man firar med vänner, man får massor av presenter, man äter sin favorittårta o.s.v. men det finns födelsedagar som blir oförglömliga även för vuxna.

Mamman som är huvudpersonen i denna berättelse vet detta mycket väl, men låt oss tillsammans försöka förstå varför.

Advertisement

En mycket speciell dag

En mycket speciell dag

Libby McFarland/Facebook

Libby McFarland, 29 år gammal, är en amerikansk kvinna som är huvudpersonen i en minst sagt otrolig historia. Hon är mamma till 3 underbara barn, hon föddes den 18:e oktober och konstigt nog på exakt samma datum föddes inte ett utan två av hennes barn. Sammanträffandet inträffade både 2018, med ankomsten av hennes andra barn, Arrow, och 2023 med födelsen av Navy, hennes dotter.

"Ingen av de två förlossningarna var planerade till den dagen. - förklarar kvinnan - Min bebis skulle komma med kejsarsnitt den 24:e oktober, men sedan ändrade läkarna planerna på grund av att ett problem uppstod. Inte heller mitt andra barn skulle komma den 18:e oktober, och ändå blev det så."

Advertisement

Hur firar man alla dessa födelsedagar tillsammans?

Hur firar man alla dessa födelsedagar tillsammans?

Libby McFarland/Facebook

Libby berättar att hon är extremt lycklig över detta ovanliga sammanträffande och berättar att familjen nu planerar att organisera en gemensam fest med Halloween-tema. Deras datum ligger så nära den 31:a oktober och alla i familjen älskar denna högtid så varför inte dra nytta av det? Ett otroligt sammanträffande om vi stannar upp för att tänka efter, som gjorde deras band ännu mer starkt och speciellt.

"Jag har fortfarande svårt att tro att det är sant och blev precis lika chockad som alla andra när jag fick reda på det. - säger hon sedan - Jag är glad över detta, mina barn betyder allt för mig och den här situationen gör mig lycklig bara jag tänker på det." .

Ett riktigt sammanträffande...

Ett riktigt sammanträffande...

Libby McFarland/Facebook

Sådana här händelser är sällsynta och det är inte varje dag som mer än ett barn föds på samma datum som en av föräldrarna, ändå händer det och familjen i fråga är ett mycket bra exempel på detta. För att inte tala om att det inte är första gången det händer för dem. Den äldste av de tre syskonen heter Jesaja, han är 9 år och föddes den 19:e juni, exakt på samma dag som sin mormor och sin morfars andra fru. Faktum är att Libbys mamma och styvmamma båda föddes i juni på samma dag och delar födelsedagen med sitt barnbarn.

Att födas på redan "upptagna" datum verkar vara ett familjedrag, men hur fint är inte detta sammanträffande? Många människor skulle vilja dela sin speciella dag med någon de bryr sig om även om det så klart inte är något man kan styra över, men i det här fallet slog dock denna önskan in på ett sätt som överskred allas förväntningar.

Allt vi kan göra är att önska dem ett stort grattis på födelsedagen inför alla deras framtida födelsedagar tillsammans.

Advertisement