Hon sminkar samma födelsemärke som sonen har på ansiktet för att han inte ska behöva känna sig annorlunda och mobbad - TittaPaVideon.se
x
Hon sminkar samma födelsemärke som…
Kusinen beslutar att inte bjuda henne på sitt bröllop för att hon har problem med maten och är Ingen av passagerarna flyttar sig för att låta en man i rullstol komma ombord så chauffören tvingar alla att gå av

Hon sminkar samma födelsemärke som sonen har på ansiktet för att han inte ska behöva känna sig annorlunda och mobbad

01 December 2021 • Av sofia
6.861
Advertisement

Att vara mamma handlar inte bara om att föda ett barn och att se till att barnet har allt det behöver, en förälder måste också ha förmågan att ge sitt barn en god uppfostran och få det att förstå att vad som än händer i livet och trots att det finns tusentals svårigheter måste man alltid försöka acceptera sig själv, vara självsäker och ha ett starkt självförtroende. Faktum är att om ett litet barn blir retat av sina kamrater eller mobbas, kan det psykologiska traumat bli extremt förödande under de kommande åren i livet.


Något som i viss mening Carolina Giraldelli, en influencer som följs mycket på Instagram, vet mycket väl. Kvinnan fick många virtuella applåder och mycket stöd från sina följare på nätet när hon genom sina fotografier och berättelser beskrev det sällsynta tillståndet hos Enzo Giraldelli, hennes son som föddes med ett mycket speciellt födelsemärke i ansiktet som också täcker en del av hans näsa och speciellt pannan. En genetisk egenskap som med tiden har fått den lilla killen att bli offer för nyfikna blickar fulla av medlidande, förakt och rädsla: "Det är inte lätt för min man och för mig, vi försöker bete oss som om ingenting hade hänt och vi visar alltid upp vår son som han är, utan rädsla för hans fysiska egenskaper."

Just för att Carolina och hennes man vill få lille Enzo att känna sig accepterad av andra precis för den han är och att han absolut inte är annorlunda eller mindre värd på något sätt, bestämde de sig en dag för att göra en mycket överraskande och symbolisk gest. Mamma Carolina vände sig till en professionell makeupartist och lät sminka ett födelsemärke som täckte en del av hennes panna och näsa, precis som det som hennes son Enzo föddes med.

Advertisement

Kvinnan sa att när hon gick till jobbet tittade alla på henne på ett mycket konstigt sätt eftersom hon hade det där speciella födelsemärket i ansiktet, som ändå var så likt det lilla Enzo hade, men Carolina brydde sig inte alls om att andra tittade på henne med misstanke, nyfiket och rädsla. Hon visste mycket väl att det absolut inte var något fel med att födas med ett sådant födelsemärke och den sminkningen i ansiktet var en av de mest modiga och stödjande gesterna som mamma Carolina kunde göra för att få sin son Enzo att känna sig mer accepterad av resten av världen.

Det finns inget som en mamma inte skulle göra för sitt barn och historien om Carolina Giraldelli och hennes söta lilla Enzo är verkligen ett bra exempel på detta!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack