Kusinen beslutar att inte bjuda henne på sitt bröllop för att hon har problem med maten och är "för tjock" - TittaPaVideon.se
x
Kusinen beslutar att inte bjuda henne…
Hon låter sin otrogna pojkvän tatuera in hennes namn för att sedan göra slut strax därefter Hon sminkar samma födelsemärke som sonen har på ansiktet för att han inte ska behöva känna sig annorlunda och mobbad

Kusinen beslutar att inte bjuda henne på sitt bröllop för att hon har problem med maten och är "för tjock"

01 December 2021 • Av sofia
921
Advertisement

Vi vet mycket väl att bröllopsdagen bör vara en unik händelse, en oförglömlig dag för brudparet och att det förväntas att allt måste leva upp till parets standard för "perfektion" vid ett så pass viktigt tillfälle. Brudparet bör inte vara missnöjda med någonting, även om det bästa med ett bröllop är gästerna, det vill säga hela den skaran av släktingar och nära vänner som ingår i kretsen av de viktigaste personerna i makarnas liv. Tyvärr är det för många människor inte alls så.

Tänk dig att vara brudens kusin och att inte bli bjuden på denna speciella tillställning för att du är för tjock och har problem med kosten och därför inte är välkommen. Hur skulle du reagera? Lia förklarar det för oss, på ett ganska ironiskt sätt när hon på sin TikTok publicerade en video där hon berättar, genom skärmdumpar av konversationerna på sin mobiltelefon med sin kusin som organiserade bröllopet hur hon hade uteslutit henne från gästlistan eftersom hon var "ett problem" den dagen som skulle vara perfekt till varje pris. Det var hennes problem med maten som tydligen inte alls var välkommet och skulle ha "förstört" den lyckliga dagen.

På Tik Tok berättar Lia att hennes kusin hade skickat privata meddelanden till henne som inte bara var förnedrande för denna tjej som till en början var tänkt att vara brudens tärna, utan att hon också blev anklagad för att inte ha någon självdisciplin när det gäller kosthållningen och att detta därför alltid har gjort henne överviktig: "Du har ingen kontroll över dig själv och du klarar inte att banta. Du kommer inte att vara min brudtärna längre!"

Om samtalet med hennes kusin till en början bara handlade om rollen som brudtärna, fick Lia senare ett privat meddelande där kvinnan som skulle gifta sig talade om att hon inte längre ville ha henne på sitt bröllop, just för att hennes problem med maten kunde bli ett problem och framför allt för att Lia inte hade lyckats gå ner i vikt för att bära den perfekta tärnklänningen. Flickan var förkrossad över sin kusins ​​beslut: "Jag grät hela eftermiddagen, jag var inte längre bjuden. Tack till alla följare på TikTok som försöker muntra upp mig och ge mig stöd. Ni säger att jag borde lära mig att respektera mig själv mer och inte låta folk behandla mig som skräp. Tja, jag försöker."

Människor på TikTok har självklart ställt sig på Lias sida, men vad skulle du ha gjort om du hade varit i hennes situation i den här obehagliga historien?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack