Han går ner på knä framför sin partners dotter: "Vill du bli min dotter?"

sofia

12 Januari 2023

Han går ner på knä framför sin partners dotter:
Advertisement

Att hantera en separation från din partner är aldrig lätt, detta vet vi mycket väl. Det kan finnas många giltiga skäl för att välja att inte gå vidare, men det betyder inte att det är lätt att möta allt det som följer. Det blir ännu mer komplicerat när det finns barn med i bilden och det är nästan säkert att de drabbas mer än någon annan.

Ännu svårare kan inträdet i familjen av en ny moder- eller fadersfigur vara som oftast riskerar att inte bli accepterad. Men allt beror trots allt på vem du har framför dig och om personen är omtänksam, snäll och kärleksfull kommer allt förmodligen i slutändan att gå bra. Vilket är exakt vad som hände i historien vi nu vill berätta.

via @taylornally1/Tik Tok

Advertisement

@taylornally1/Tik Tok

Att ha en styvfar eller styvmor är inte en möjlighet som tilltalar många barn, detta går inte att förneka. Kanske för att det lätt blir en tävling om uppmärksamhet, kanske för att man inte vill att den person man annars har tytt sig till ska bytas ut, förmodligen av svartsjuka mot den kvarvarande föräldern, oavsett orsak vilket måste allt diskuteras fridfullt sätt och med största förståelse. Det gick mycket bättre än väntat för Taylor Nally och hennes 9-åriga dotter Charlie.

I en kort video som publicerats på kvinnans Tik Tok ser vi henne visa sin dotter förlovningsringen hon just fått av sin pojkvän, den lilla flickan jublar och, ett ögonblick senare kallar mannen henne till sig med en gest. Taylors blivande make, gick ner på knä framför henne och hans ansikte var fullt av kärlek, han förklarade vad som just hade hänt, hans avsikter med mamman och ställde sedan en fråga till henne.

"Jag har något väldigt viktigt att fråga dig - säger mannen - Vill du bli min dotter? Får jag bli din pappa?". Två underbara frågor framför vilka lilla Charlie smälter, innan hon kastar sina små armar runt sin nya pappas hals i en underbar kram.

@taylornally1/Tik Tok

"Jag kommer alltid att älska dig, jag lovar dig, och jag kommer alltid att ta hand om dig" - fortsätter mannen med en känsloladdad röst. Ögonblicket, som delades på nätet, blev allmänt känt och inlägget fick många kommentarer. Många användare har erkänt att de blev djupt rörda, att de grät och tackade mannen för den vackra gesten han hade gjort mot flickan.

"Hon kommer aldrig att glömma det här, det är jag säker på" - kommenterade en person, "Jag skulle vilja ha en pappa som du" - skrev en annan, "Du är en bra man och du vet inte hur mycket gott du gjorde mot den där lilla flickan med en enkel fråga" - kommenterar de igen. Många ord fulla av beundran för en person som kunde ha gjort ett hel annat val och bara bett sin partner att spendera sitt liv tillsammans med honom. Men nej, han valde att köpa ett hjärtformat hängsmycke till den lilla flickan samt att lova henne sin eviga kärlek och omtanke.

Advertisement

@taylornally1/Tik Tok

Ett underbart ögonblick som, vi är säkra på att ingen av dem någonsin kommer att glömma. En unik känsla som kommer att följa lilla Charlie under hela hennes liv och som kommer att göra henne lugn och lycklig.

Vi vill bara önska dem alla ett underbart liv tillsammans.

Advertisement