Byggarbetare på dagtid, "rider" på kvällen - en ensamstående pappa tar med sig sin 3-åriga son till jobbet för att ha honom nära sig - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Byggarbetare på dagtid, "rider" på…
En ung mamma gör intagningsprovet till universitetet med sin son i famnen En tjej avlägger sin examen bara några timmar efter förlossningen och får högsta betyg

Byggarbetare på dagtid, "rider" på kvällen - en ensamstående pappa tar med sig sin 3-åriga son till jobbet för att ha honom nära sig

Av sofia
1.506
Advertisement

Att arbeta och kunna ta på sig alla åtaganden, löften och upprätthålla relationer, samt ha frid i sinnet är inte alls enkelt. Detta är något vi alla vet mycket väl, då vi ofta befinner oss överväldigade av vardagen och för många åtaganden av en eller annan anledning. Allt har utan tvekan förvärrats av coronaviruspandemin, en period under vilken många människor har förlorat sina jobb, blivit tvungna att avstå något eller anpassa sig till en ny, chockerande verklighet.

Alla ensamstående föräldrar är även medvetna om detta, då de slits mellan att uppfostra sina barn och det konkreta behovet av att möta livets kostnader och åtaganden. Lin, 24 år gammal, är en av dem och berättelsen om honom och Lele, hans 3-åriga son, är minst sagt rörande.

via: Ophama.com
image: Ophama.com

Vi befinner oss i Taiwan, där Lin utför ett jobb som fler och fler ungdomar tar i sin jakt på sysselsättning, där de ofta får låga löner, utmattande skift och arbetar under svåra förhållanden. Vi pratar om så kallade riders. På kvällen, från 18.00 till sent på natten, levererar den här killen mat till folks hem, medan han på dagen arbetar på en byggarbetsplats.

Killen tar hand om sin lilla son efter att ha separerat från sin fru. För att inte överge honom och ha koll på honom under kvällstimmarna hade Lin inget annat alternativ än att ta med sig honom till jobbet. Du läste rätt, de kör alltså runt på pappans motorcykel tillsammans. Med hjälm och säkerhetsåtgärder, följer Lele med sin pappa under matleveranserna och det är inte ovanligt att han, utmattad av de ständiga rörelserna, somnar hos sin pappa.

image: Ophama.com

Lins skift är i bästa fall 14 timmar om dagen och om han inte hade med sig sin son skulle han inte ha tid att ägna sig åt honom. Trots de risker som följer är pappan övertygad om att det är värt det, eftersom han måste finnas där för sin lilla kille. Bilderna av far och son som åker på motorcykel tillsammans, med den lilla Lele som ofta somnar, blev snabbt populära på nätet, väckte sorg, känslor och oro hos många människor.

Advertisement
image: Ophama.com

Vi hoppas verkligen att Lin snart inte längre kommer att behöva ta med sin son till jobbet och att den lilla pojken kommer att kunna tillbringa lugnare dagar tillsammans med sin far, utan att nödvändigtvis behöva följa med honom.

Vi vill önska denna unga ensamstående pappa lycka till med allt!

image: Ophama.com
Tags: BarnBerörandeFamilj
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack