Hon upptäcker att hon är gravid två timmar innan hon föder barn efter att varken ha haft mage eller cravings under 9 månader

av sofia

01 Februari 2023

Hon upptäcker att hon är gravid två timmar innan hon föder barn efter att varken ha haft mage eller cravings under 9 månader
Advertisement

Hur är det möjligt att en kvinna inte inser att hon är gravid? Sannolikheten att detta sker är tydligen inte lika med noll med tanke på de fall som förekommit i detta avseende de senaste åren. Även huvudpersonen i denna berättelse visste tydligen ingenting om sin graviditet, hon var så pass omedveten om det att hon gjorde denna upptäckt bara några timmar före förlossningen. Inget plötsligt sug efter mat och framförallt ingen babymage som tydde på att en bebis var på väg. En minst sagt ovanlig graviditet, som har gjort många användare chockade. Låt oss kika i detalj på historien om denna mycket unga mamma.

via Independent

Advertisement

Bri Blanton blev mamma på ett väldigt konstigt sätt ... utan att praktiskt taget inse det! Vid bara 18 års ålder blev den unga amerikanska tjejen känd på nätet för att ha förklarat att hon inte insåg att hon var gravid förrän några timmar före förlossningen. Efter de nio månaderna började Bri känna de första riktiga symtomen och förstod att något var fel. Den unga kvinnan vaknade med svåra buksmärtor och ringde omedelbart sin mamma, Jennifer Blackwell. Mamman tvekade inte att ta sin dotter till sjukhuset, där sjuksköterskan berättade den otroliga nyheten för båda två: Bri skulle få en dotter!

Några timmar efter att nyheten kom föddes bebisen Oakleigh och Bri var glad över att välkomna sin lilla dotter till sitt liv.

Advertisement

Trots att hon inte hade mycket märkt av att hon var på väg att bli mamma, är Bri nu lyckligare än någonsin när hon håller sin bebis Oakleigh i famnen: "När de berättade för mig att jag var gravid och skulle föda kunde jag inte tro det. Jag fortsatte att säga till min mamma: 'Det här är inte möjligt.' De lade henne i min famn efter att hon föddes och min mamma sa att jag såg ut som ett vilset rådjur som bara tittade på henne. Det tog mig drygt fyra timmar efter att hon föddes att inse det." En sådan nyhet kan ju knappast vara lätt att smälta och vi har full förståelse för att den unga kvinnan kan ha känt sig vilsen inför en sådan händelse. Bris mamma, Jennifer, var lika förvånad över vad som hade hänt eftersom hon bara månader tidigare hade gett sin dotter ett graviditetstest, som visade sig vara negativt. Bri har dessutom, som hon också understrukit, inte lagt på sig någon mage under de här 9 månaderna av graviditeten, samt till och med lyckats visa sig i bikini utan att väcka misstankar.

"Oakleigh är i vilket fall en välsignelse och att se Bri som mamma är underbart" bekräftade Jennifer, en ung mormor som bara är 36 år gammal.

Advertisement