Hon tjänar 100 000 pund i månaden som modell och investerar sina pengar i billiga bostäder för att hjälpa fattiga familjer

av sofia

01 Februari 2023

Hon tjänar 100 000 pund i månaden som modell och investerar sina pengar i billiga bostäder för att hjälpa fattiga familjer
Advertisement

Numera är allt mer tillgängligt för alla, tack vare framför allt internet och sociala medier. Fotografer, författare, konstnärer... vem som helst kan syssla med vad som helst och försöka nå framgång. Vid det här laget har även branschen som kretsar kring vuxet innehåll blivit inom räckhåll för alla, tack vare mycket populära betalsajter, där du kan sälja foton, videor och så vidare, för att tjäna flera tiotusentals dollar. Det är därför så många unga människor lyckas bli miljonärer på kort tid. Huvudpersonen i denna berättelse är en av dessa tjejer, som dock har bestämt sig för att ställa sina inkomster till tjänst för de mest utsatta och kämpande människorna. Låt oss se hur hon gör detta.

Advertisement

Rebecca Goodwin är bara 28 år gammal, men hon tjänar runt 100 000 pund i månaden på sitt arbete som modell och som innehållsskapare för vuxna. Det är ett jobb som inte alla skulle vara villiga att göra, men för en som Rebecca som har valt att ägna sig åt den här branschen verkar livet gå väldigt bra. Den här unga tvåbarnsmamman tjänar så mycket pengar att hon har bestämt sig för att ställa sig till samhällets förfogande för att skapa billiga bostäder, även för de familjer som normalt inte ens skulle ha råd med hyran av en tvårumslägenhet.

På frågan om vad hennes avsikter var svarade den unga kvinnan: "Min plan är att köpa fastigheter direkt och hyra ut dem till människor som inte har råd att spendera för mycket pengar på ett hus. Ett av husen jag kommer att hyra har 3 våningar, 4 sovrum, 3 badrum med off-road parkering för 2 bilar och kommer fullt möblerad. Allt för bara £650 (740 euro) i månaden. Låter som en bra affär!" Hur kan man klandra henne för det priset?

Advertisement

Genom att köpa dessa fastigheter och hyra ut dem till mycket låga priser hjälper Rebecca inte bara familjer i svårigheter, utan lämnar också ett betydande arv till sina barn eftersom ett hus trots allt alltid är en bra investering. Visst är det hennes nya jobb som tillåter henne en sådan livsstil och hon tackar öppet sin familj för att de alltid stöttat henne i att uppnå ett sådant mål: "Jag tjänar 100 000 pund i månaden, jag har aldrig haft en sådan lön. Jag kan nu köpa ett hus och en Porsche. Min tur var också att ha en familj som alltid har stöttat mig och som inte har något emot mitt jobb".

Hur skulle du bedöma den här kvinnans bedrift?

Advertisement