"Jag upptäckte att min man var otrogen 3 veckor innan förlossningen så jag packade mina väskor"

av sofia

02 Februari 2023

"Jag upptäckte att min man var otrogen 3 veckor innan förlossningen så jag packade mina väskor"
Advertisement

Graviditeten är ett mycket känsligt ögonblick i en kvinnas liv och ofta är det en glädjefylld upplevelse som kanske kommer tillsammans med en nypa osäkerhet, men mycket kärlek och stöd från partnern. Tyvärr är detta inte alltid fallet då det finns många kvinnor som har varit tvungna att möta hela graviditeten ensamma av olika anledningar, men med stolthet och en lejoninnas mod.

Som Daniella Asher, 31, som bara två veckor efter förlossningen upptäckte att hennes numera föredetta man hade ett förhållande med en annan kvinna samtidigt. Den blivande mamman var på väg hem när hon hittade ett brev i brevlådan.

via Mirror

TikTok - @daniellaeasher

TikTok - @daniellaeasher

Hennes man reste till Amsterdam medan hon väntade på honom hemma i USA, så hon öppnade brevet och började läsa kärleksfulla ord. Först tänkte hon att det var ett sött meddelande från hennes man, men när hon fortsatte läsa insåg Daniella att handstilen var "kvinnlig" och kuvertet innehöll ett foto av hennes man som omfamnade en annan kvinna.

Kvinnan tog ett foto av brevet och skrev "du är den största klichén" och bestämde sig snabbt för att återvända till sitt hemland Sverige när hon var gravid i vecka 36 så att hon kunde föda barn med sin familj vid sin sida. Mannen erkände förhållandet och försökte försona sig med henne, men han lämnade aldrig sin älskarinna och gick så långt att fråga sin fru om han kunde vara med båda: "Jag sa definitivt nej. Om han vill vara med henne kan han vara det, men han kommer inte att kunna vara med mig också", förklarade den unga mamman.

Advertisement
TikTok - @daniellaeasher

TikTok - @daniellaeasher

När Daniella ser tillbaka är hon full av ånger över att ha gift sig så snabbt och blivit gravid: "Vi träffades via en dejtingapp när han reste genom Sverige och det var kärlek vid första ögonkastet", förklarade hon. "Han reste två veckor i månaden, och jag misstänkte aldrig någonting, även om jag visste att han hade varit otrogen i tidigare förhållanden innan. Han har fem barn med tre olika mammor, och jag är nummer tre, så jag borde ha misstänkt något."

En vecka efter förlossningen försökte Daniella kontakta sin mans älskarinna och informerade henne om att han var gift och precis hade fått ett barn till, men kvinnan verkade inte alls förvånad: "De är fortfarande tillsammans och hon har andra barn. Jag tror att hon visste om det. Jag tyckte också att sättet som brevet skrevs på var misstänksamt, som att hon försökte tala om för mig att hon var med honom", berättar hon.

Under hela denna svåra period har Danielle dock inte ångrat att hon fått sin son: "Han är det enda vackra under hela den här perioden, även om det ibland är svårt, men det räcker med att titta på honom för att le igen", förklarar hon. Den unga kvinnan delade sin historia i en serie videor på TikTok, där hon fick många stöttande kommentarer och beröm för modet att fortsätta på sin egen vandring utan rädsla för att möta moderskapet som singel snarare än en missnöjd och ledsen fru.

Advertisement