Ett par adopterar 7 syskon från ett barnhem för att inte lämna dem ensamma över julen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Ett par adopterar 7 syskon från ett…
En kvinna föder tvillingar med olika hudfärg vilket är en mycket ovanlig händelse 17 roliga djur som kommer att få dig att le även på den mörkaste av dagar

Ett par adopterar 7 syskon från ett barnhem för att inte lämna dem ensamma över julen

Av sofia
960
Advertisement

Julen är en tid på året som nästan alla firar med sin familj. För dem som är ensamma året runt tenderar det att bli en period som understryker och förstärker denna ensamhet. Så om vi har makten att ändra saker även för en enda person är det absolut värt det. Paret Hawthorn kunde till exempel inte stå ut med tanken att 7 barn, alla bröder och systrar, tillbringade ännu en jul på barnhemmet, så de bestämde sig för att adoptera dem... alla tillsammans! En kärleksfull gest som har spridit mycket glädje i dessa barns liv som efter 1035 dagar på barnhemmet äntligen kan säga att de har en mamma och en pappa. Kan man få en bättre gåva till jul?

Terri och Michael Hawthorn har fyra biologiska barn och hade även bestämt sig för att de skulle vara fosterföräldrar till barn som letade efter en ny familj, men de lovade sig själva att aldrig adoptera några. Ett löfte som de båda bröt när 7 bröder och systrar kom till deras hem efter att ha bott på barnhem i ungefär tre år utan att någon var villig att adoptera dem. Faktum är att redan innan dem hade paret adopterat ett syskonpar och brutit sitt ursprungliga löfte. Om du trodde att det var en stor uppgift att ta hand om ett barn, tänk då på det här paret som idag måste ta hand om 13 stycken!

"Det här är den bästa julen någonsin!" utropade en av tjejerna och beskrev förmodligen tankarna hos alla sina systrar och två bröder. När de var på barnhemmet hade de ibland inte ens en säng att sova i och vissa dagar fick de inte ens äta. "De gav oss konservburkar, men vi hade inga verktyg för att öppna dem, så ibland åt vi inte ens" berättar en av de äldsta bröderna. Även om det är svårt att ta hand om 13 barn, ångrar paret inte alls sina val: "Varje dag vaknar dessa barn och är glada, de fnissar ... och när man ser leendet på deras läppar känner man att det är värt det." 

En otroligt stark kärleksgest som gjorde stor skillnad i dessa barns liv!

Tags: BarnJulBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack