Han avstår sin hoverboard som han önskat sig av tomten för att ge den till ett mindre lyckligt lottat barn - TittaPaVideon.se
x
Han avstår sin hoverboard som han önskat…
En mamma blir synligt rörd när hon upptäcker att hennes son är piloten på hennes plan (+VIDEO) Hon blir rörd när hon får ett smycke som innehåller hennes mammas aska

Han avstår sin hoverboard som han önskat sig av tomten för att ge den till ett mindre lyckligt lottat barn

26 December 2021 • Av sofia
754
Advertisement

Julen är den tiden på året då vi alla är lite snällare, både vuxna och barn. Det är kanske just de sistnämnda som ibland är kapabla till vänliga handlingar så rena och osjälviska att vi som tillhör de "vuxnas" värld inte kan låta bli att förvånas, speciellt under högtiderna då vi kanske skulle förvänta oss ett barn som kräver att ha leksakerna under granen helt för sig själv istället för att dela dem med någon mer behövande och mindre lyckligt lottad ...

Det här är den vackra berättelsen om Hudson Boyer, ett barn som gjorde sina föräldrar, Jason och Sandi Boyer mycket stolta. Till jul bestämde han sig för att ge upp sin efterlängtade gåva för att ge den till ett barn som hade samma önskan men som han hade inte råd med det, men det finns en mycket rörande bakgrundshistoria bakom denna extraordinära vänliga handling.

Jason och Sandi Boyer hade bestämt sig för att göra denna jul speciell genom att försöka göra något som kunde göra denna högtid bättre för dem som inte kunde fira den, kanske av ekonomiska skäl eller på grund av komplicerade familjesituationer. De "parades ihop" med en familj som består av en äldre kvinna och ett barn som praktiskt taget har uppfostrats av sina morföräldrar snarare än av sina egna föräldrar; Tyvärr gick det stackars barnets morfar bort år 2021 på grund av cancer och därför levde han nu ensam med sin mormor.

En mycket komplicerad situation, men familjen Boyer skulle ha gjort allt för att åtminstone den julen skulle bli minnesvärd för det behövande barnet. För att göra honom glad, gjorde Hudson något otroligt vänligt och visade verkligen all sin empati: han gav upp hoverboarden som han hade bett om på sin önskelista för att ge den till barnet i svårighet, som önskade sig exakt samma sak.

Mamma Sandi sa: "Vi förklarade familjesituationen som det barnet lever i för vår son och frågade honom om han var villig att ge upp sin hoverboard för att ge den till honom. Han sa ja direkt, vilket förvånade oss, för i den åldern förväntar man sig inte riktigt att de ska göra det, särskilt runt jul."

Inte bara levererades skateboarden som Hudson hade önskat sig till det mindre lyckligt lottade barnet, utan Sandi och Jason, för att belöna sin sons extraordinära handling av vänlighet och empati, bestämde sig för att låta honom hitta en likadan under granen. Trots allt hade han ju garanterat gjort sig förtjänt av det!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack