"Mormor, skicka en massa pengar till mig när du kommer till himlen" några dagar senare hittar barnbarnet undangömda mynt i hela huset - TittaPaVideon.se
x
"Mormor, skicka en massa pengar till…
En 6-årig pojke räddar livet på sin lärare under en lektion En butiksanställd ger ett par skor till en äldre man i svårighet som kommit in i butiken

"Mormor, skicka en massa pengar till mig när du kommer till himlen" några dagar senare hittar barnbarnet undangömda mynt i hela huset

15 Juli 2021 • Av sofia
31.106
Advertisement

Kärleken som en mormor eller farmor kan ge sina barnbarn är unik. Naturligtvis är känslorna som barnets föräldrar kan förmedla oöverträffbar, men vi vet alla att de flesta av de bästa minnena från vår barndom och ungdom är kopplade till relationen och tiden vi tillbringade tillsammans med våra mor- och farföräldrar. De är inte bara familjens patriarker utan även släktingar med en erfarenhet som har gett oss viktiga lärdomar om livet och visdomsord som gått rakt in i våra hjärtan och som vi alltid kommer att minnas.

Michelle McDougal, kvinnan som med sina egna ord berättade om den vackra relationen hon hade med sin mormor som hon kärleksfullt kallade "Nana", höll inte inne på detaljerna som fått människor världen över att bli rörda till tårar när hon bestämde sig för att berätta för Love What Matters om denna extraordinära mormors gest två dagar innan hon gick bort.

Det här är Michelles berättelse: " Från dag ett har min mormor och jag haft ett mycket nära förhållande. Jag föddes på hennes 39-årsdag en kall decembermorgon. Det första av hennes 7 barnbarn. Vi delade 45 födelsedagar. Tillsammans, vanligtvis med 2 tårtor sida vid sida. Under åren har vi delat många upplevelser tillsammans. Familjecamping, tjejshopping på helgerna, kortspel, listan är lång. Men mina favoritstunder med min mormor var de lugna stunderna då vi kunde sitta och bara prata, personligen eller i telefon, vi pratade om allt.

Advertisement

För mig var hon hela min värld, men den världen kollapsade när hon fick diagnosen cancer. Men på äkta Nana-sätt kämpade hon hårt och fick ett friskhetsintyg efter två år. Så vi blev alla ganska förvånade när läkaren sa att hennes cancer var tillbaka och att de inte kunde göra något för henne. Min mamma, min kusin och mina två mostrar turades om med att tillbringa natten tillsammans med Nana. Jag har haft så många fantastiska konversationer med henne de senaste månaderna, men det finns en som jag aldrig kommer att glömma.

Nanas sista godnatt var när det var min tur att tillbringa natten med henne. Vi skrattade och åt kinamat medan vi tittade på några av hennes favoritprogram. När vi var färdiga tog jag hennes hand och sa: "Nana, när du kommer till himlen, snälla skicka en massa mynt till mig så att jag vet att du fortfarande finns här nära mig." Hon skrattade och sa, "Okej, Michelle." Min mormor dog bara två dagar senare på Thanksgivingnatten.

Michelle berättade äntligen om sin mormors överraskning i efterskott som hon låtit henne upptäcka på egen hand: "Omedelbart efter hennes försvinnande började jag hitta mynt. Inte bara några få, utan flera tiotals cent. Sedan förvandlades de till hundratals cent. Min mamma skämtade och sa, "Michelle, du borde ha sagt till henne att ge oss tjugodollarsedlar." Men centen är perfekta för mig för det är precis vad jag bad henne om. Jag ler varje gång jag hittar ett nytt och viskar: " Tack nana, jag älskar dig! "
 
 
 
Advertisement

Jag hittade cent på de konstigaste platserna. Till exempel i ett rum som just dammsugits, eller till exempel i duschen, eller i en låda som innehöll en prydnad som jag hade gett henne. Jag har valt att behålla dem alla. Jag visste att jag kunde göra något speciellt med några av dem, men jag var inte helt säker på vad. När det nästan gått fyra år sedan hennes bortgång förstod jag äntligen vad jag ville göra med mina pengar från himlen. Med min mans hjälp skruvade jag ihop några gamla plankor från ladugården och började noggrant limma på varje mynt.

Minnena av Nana översvämmade mitt sinne snabbt medan mina ögon fylldes med tårar: ett hjärta. Det måste vara ett hjärta för vad mer finns det som symboliserar en sådan djup kärlek? Jag plockade snabbt fram ett brev som hon hade gett mig och skannade in det på min dator. Min man fyllde noggrant i orden "Love and kisses Nana". Mina ögon fylldes av tårar, men mitt hjärta fylldes av ingenting annat än kärlek. "

Advertisement

Hur många näsdukar behövde du när du läste Michelle och hennes underbara mormors rörande historia?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack