Tvillingsystrar gifter sig med tvillingbröder och flyttar in i samma hus

sofia

21 April 2022

Tvillingsystrar gifter sig med tvillingbröder och flyttar in i samma hus
Advertisement

Banden mellan syskon kan vara mycket starka. Även om det är några års skillnad kan en bror eller syster bli den person vi anförtror oss till mest och alltid vill umgås med. Och om personerna i fråga också är tvillingar, då förändras allt och blir ännu mer intensivt. De två tvillingpar vi vill berätta om idag är väl medvetna om detta.

Galeotto var en festival helt tillägnad tvillingar där ett par tvillingbröder och ett par tvillingsystrar deltog. Från det ögonblicket bildades en oskiljaktig kvartett som än idag är tillsammans och förmedlar mycket glädje, men också viss förvirring. Låt oss titta på deras historia tillsammans.

via New York Post

Advertisement

Briana och Brittany Deane och Jeremy och Josh Salyers träffades på tvillingfestivalen 2017. Mellan de 4 ungdomarna var det kärlek vid första ögonkastet: Jeremy för Briana och Josh för Brittany. De två systrarna hade också deltagit i Twins Day Festival i Twinsburg, Ohio tidigare år, men aldrig haft turen att träffa sina respektive själsfränder – i alla avseenden. De två tjejerna hade alltid drömt om, redan från en tidig ålder, att få träffa och gifta sig med tvillingar. Om det inte hade hänt hade var och en lovat den andra att hon aldrig skulle gifta sig.

Lyckligtvis för dem ville ödet att bröderna Salyers också deltog vid 2017 års festival för första gången. Exakt ett år senare stod ett annat tvillingpar inför ett dubbelbröllop. Det stämmer, kvartetten hade inte bara organiserat ett simultant frieri, (eller ska vi kanske kalla det för tvillingfrieri) utan gifte sig även på samma dag.

Om du tror att deras vägar har skiljts åt vid det här laget har du fel. Ja, för de två paren bestämde sig även för att flytta in under samma tak. I en av de många intervjuerna hon gjorde, erkände Brittany att de alla fyra älskar att spendera mycket tid tillsammans och göra samma saker.

Ett förhållande mellan tvillingar som gick utöver bandet mellan syskon och som även sträckte sig till det dubbla och delade parförhållandet. Detta är något som har väckt stark förvirring hos människor på nätet och av vissa ansågs det till och med vara ett ganska ovanligt förhållande, men dessa åsikter verkar inte spela någon roll för dem.

"En del tycker att vi är riktigt konstiga. - sa Brittany - Andra tycker å andra sidan att det är helt fantastiskt. Människor har visat mycket intresse och vi har fått mycket stöd och vi är tacksamma för detta. Människor som tittar på oss med misstänksamhet kan helt enkelt inte förstå det starka band som kan etableras mellan tvillingar.

Advertisement

För de två paren är därför allt normalt och de fortsätter leva sina liv som vanligt. Efter bröllopet bestämde de sig för att skaffa barn och från början drömde de två systrarna om att göra allt för att få uppleva graviditeten samtidigt. Överraskande nog lyckades de, men de två barnen bestämde sig för att avbryta tvillingkedjan och föddes med några månaders mellanrum. De 4 föräldrarna drömde om att föda flera tvillingar, men så blev det inte. Den första som föddes var Jett, barnet till Brittany och Josh, strax därefter kom Jax, son till Briana och Jeremy.

Men är vi säkra på att de verkligen är kusiner och inte bröder? I teorin är de kusiner, men i praktiken, eftersom de är födda av tvillingsystrar och bröder som delar samma DNA, skulle de paradoxalt nog kunna vara nästan mer som bröder.

Även om de inte är tvillingar är de fortfarande väldigt speciella precis som deras föräldrar och hela deras familjehistoria.

Advertisement