En mammas video visar hur opålitliga armpuffar kan vara och chockar miljontals människor

av sofia

26 Juli 2023

En mammas video visar hur opålitliga armpuffar kan vara och chockar miljontals människor
Advertisement

När du blir förälder inser du snart att två ögon inte längre räcker till för att ta hand om dina barn. Alla pappor och mammor som upplever föräldraskap på egen hand är medvetna om detta eftersom små barn är oförutsägbara, utan bromsar, de gör och agerar som de vill. Problemet är att de ofta saknar uppfattningen om fara. Det är framför allt upp till föräldrarna att uppfostra dem och hålla dem säkra.

Men ibland, trots alla nödvändiga försiktighetsåtgärder, verkar det bara inte vara tillräckligt för att kunna skydda sina små barn och det här är precis vad som hände med ett par som befann sig på semester...

via Honey.nine

Advertisement
Katya İleri/Instagram/Screenshot

Katya İleri/Instagram/Screenshot

Allt hände väldigt snabbt och var på lek. En oskyldig lek som har avslöjat en alarmerande sanning. Katya, mamma till en några år gammal flicka, filmade sin dotter under deras semester

Hon och hennes man befann sig i Turkiet, på en stor båt som stannade ute på havet. Det stora kryssningsfartyget hade stannat för att låta sina passagerare njuta av ett dopp i det vackra havsvattnet. Så Katya och hennes familj tog chansen. Hon hade satt på sin lilla dotter en baddräkt och med armpuffarna på var hon redo att låta henne bada i havet tillsammans med en annan grupp barn.

Bara några meter skilde den lilla flickan från havet, pappan lyfte henne sedan försiktigt och höll ut henne från båten redo att släppa henne. Det skulle bara vara ett litet dopp.

Advertisement

Flickan var, som vi kan se i videon, spänd och entusiastisk vid tanken på att få hoppa i. Så pappan släpper greppet under armhålorna på sin dotter och tittar på henne medan hon faller rakt ner i vattnet.

Det var inte särskilt djupt och de stora armpuffarna skulle ha hållit den lilla flickan flytande, så han behövde inte oroa sig. Inget kunde vara mer falskt då den lilla tjejen snuddar vid vattenytan och sedan genast sjunker ner under vattnet, bara armpuffarna som borde ha hjälpt henne att flyta blir kvar på ytan...

Den lilla tjejen försvinner, bara för ett ögonblick, uppslukad av havet efter att armpuffarna hade lossnat när hon träffade vattnet! Videon av händelsen, som sedan lades upp på nätet, lades upp nästan på skämt eftersom inget allvarligt faktiskt hade hänt flickan. Ändå fick den miljontals visningar och många kommentarer från oroliga människor: att förlita sig på att något som du tar för givet ska fungera och istället se det misslyckas gjorde många människor chockade.

När det gäller att skydda dina barn bör du alltid vara vaksam och uppmärksam, under alla omständigheter: det är alltid bättre att vara extra försiktig och försöka hålla sig på den säkra sidan än att inte göra det.

Advertisement