Lyckas du hitta "inkräktaren" på den här bilden?

av sofia

24 Juli 2023

Lyckas du hitta "inkräktaren" på den här bilden?
Advertisement

Optiska quiz är en typ av utmaning som hjälper dig att träna din hjärna, förbättra dina kognitiva färdigheter samtidigt som det även är roligt. Visuella test, som illusioner till exempel, visar hur vårt sinne kan lura oss, skapa bilder som verkar röra sig, ändra form eller till och med försvinna framför våra ögon. De är ett roligt och överraskande sätt att utforska det mänskliga ögats natur och dess relation till hjärnan.

I dagens utmaning erbjuder vi dig en serie identiska nummer, men en av dem är faktiskt en inkräktare. Kommer du att kunna hitta den?

Beskriving

Beskriving

https://www.pexels.com/photo/s...

Instruktionerna för denna stimulerande utmaning är ganska enkla men lösningen lite mindre. Du har max en minuts tid till ditt förfogande, men om du känner dig motiverad kan du försöka lösa testet på bara 20 sekunder.

Så skärp blicken och titta noga på bilden vi nu ska visa dig där siffran "108" är väl gömd bland alla nummer 180.

Om det är enklare för dig, ta tid på dig själv med en timer eller klocka. Är du redo att påbörja denna spännande utmaning? Så fort du börjar tittar på bilden är det upp till dig att börja nedräkningen. (Kika inte i förväg!).

Advertisement

Lösningen

Lösningen

Och... stopp! Om du har kommit så här långt betyder det att du har fått ont om tid och att du är redo att ta reda på om du har hittat rätt svar.

Siffran "108" ligger exakt på den tredje sista raden, på den tredje positionen från höger till vänster! Hittade du den? Och hur lång tid tog det för dig att göra det?

Om du inte lyckades med den lilla utmaningen, oroa dig inte och ge inte upp. Vi kommer att fortsätta att bjuda på denna typ av utmaningar utformade för att hjälpa dig att utveckla dina logiska, deduktiva, visuella och kognitiva färdigheter. Med lite träning kommer du att bli bättre och snabbare på att lösa sådana här quiz.

Vilken typ av quiz är dina favoriter?

Source:

Credit image: Publicdomainpictures

Advertisement