Testa dig själv med denna utmaning: Hitta nummer 72 som döljer sig bland alla 77:or på bara 15 sekunder

av sofia

13 Augusti 2023

Testa dig själv med denna utmaning: Hitta nummer 72 som döljer sig bland alla 77:or på bara 15 sekunder
Advertisement

Många människor möter små utmaningar varje dag, en del på arbetsplatsen, andra i privatlivet. Att utmana sig själv och att ge sitt bästa, att hela tiden förbättra sig själv, är väldigt viktigt för att alltid känna sig stimulerad i livet. Precis som vår kropp behöver ständig träning, bör vår hjärna också tränas regelbundet.

Att övervinna sina gränser är en källa till stor personlig tillfredsställelse och att alltid känna sig "mentalt ung" är ett mål som många sätter upp för sig själva. Är du redo att öva och sätta dig själv på prov med detta visuella quiz?

Advertisement

Bildquiz

Bildquiz

lil artsy/Pexels

Om du känner dig mentalt tränad och redo att möta nya utmaningar kan du enkelt försöka lösa detta visuella test på bara 10 sekunder. Valet är ditt, men det kommer inte att vara enkelt: siffrorna ligger nära varandra och den stora likheten med "inkräktaren" kommer verkligen inte att göra det enklare.

Den bästa strategin att anta skulle förmodligen vara att granska raderna eller kolumnerna en efter en istället för att leta efter det ödesdigra talet på måfå, men alla är naturligtvis fria att använda den metod de föredrar.

Endast de med riktigt bra syn kommer att lyckas med detta. Är du redo? Koncentrera dig och... lycka till för nu kör vi!

Advertisement
Testa dig själv med denna utmaning: Hitta nummer 72 som döljer sig bland alla 77:or på bara 15 sekunder - 2

Tiden är ute: de 15 sekunderna du hade för att klara den här utmaningen har gått ut och ögonblicket som vi alla har väntat på har kommit. Lyckades du hitta nummer 72? Om svaret är ja, grattis! Du har verkligen en syn utöver det vanliga och detta är ännu mer sant om du lyckades på bara 10 sekunder.

För alla er som dock inte klarade att hitta siffran ska vi nu tillsammans kika på lösningen av detta quiz genom att identifiera - med exakt precision - var numret i fråga gömmer sig: du kan hitta det genom att följa dessa indikationer som vi kommer att tillhandahålla som om de vore "geografiska koordinater" .

Börja nedifrån, räkna åtta rader uppåt, och börja sedan från höger, två rader in mot mitten. Hittat? Oavsett hur detta test gick, oroa dig inte för du kommer att få möjligheten att träna snart igen med våra nya utmaningar!

Advertisement