Visuellt quiz: hitta den dolda tvättbjörnen på bilden på bara 20 sekunder

av sofia

16 Augusti 2023

Visuellt quiz: hitta den dolda tvättbjörnen på bilden på bara 20 sekunder
Advertisement

Att sätta sig själv på prov i livet är viktigt. Vi tvingas möta nya utmaningar varje dag och vissa av dem är små, medan andra är mer betydande. Men är det inte vår förmåga att anpassa oss och förbättra oss som gör vår tillvaro så stimulerande? Idag vill vi utmana dig med ett ganska komplext visuellt quiz som kräver all din koncentration.

Du kommer att få en ledtråd för att göra din "jakt" lite enklare, för det är trots allt jakt det handlar om: du ska hitta djuret, en tvättbjörn, som är väl gömd någonstans på bilden som vi kommer att visa dig nedan. Så skärp blicken och reflektera över orden i vår ledtråd!

Advertisement

Visuellt quiz

Visuellt quiz

Freepik

Utmaningar som denna föds med det exakta syftet att göra sinnet mer reaktivt och "dynamiskt" för att vänja det vid att upptäcka dolda detaljer snabbare och snabbare. Att lägga märke till små detaljer kan ibland göra stor skillnad, så det är bättre att vara tränad och vara förberedd på alla tänkbara situationer.

På bilden är ett öppet kök förevigat tillsammans med ett vardagsrum, det finns delar av bilden som är mer tydliga och andra där skuggorna dominerar. Var kommer det söta lilla djuret att ha gömt sig? Kan du se det?

Ett litet tips: om det du ser inte verkar "tillräckligt" för att identifiera varelsen, kanske du borde titta "bortom". Fundera noga på vad det som nyss sagts kan betyda, ta några extra sekunder på dig och när du vill, scrolla bara ner för att se lösningen på quizet.

Advertisement

Lösningen

Lösningen

Lyckades du hitta lösningen? Detta visuella quiz är ganska komplicerat så om du misslyckas, bli inte avskräckt, det viktiga är att stimulera din hjärna och engagera dig genom att använda alla dina hjärnceller. Med konstant träning kommer resultaten garanterat att komma.

Oavsett vilket, befinner sig djuret till höger precis utanför fönstret. Den vilda varelsen är faktiskt svår att hitta inne i huset som husdjur: att leta efter den utanför rummet är definitivt det bästa valet. En outtalad ledtråd som dock kunde ha greppats av de mest erfarna av denna typ av utmaningar.

Alla som, utan att tänka på detta, ändå lyckades hitta tvättbjörnen enbart med sin syn har verkligen verkligen ett fantastiskt öga för detaljer, grattis! Hur gick det för dig?

 

 

Advertisement