En frånskild pappa organiserar en födelsedagsfest för sin son, men mamman låter honom inte delta

av sofia

22 Juli 2023

En frånskild pappa organiserar en födelsedagsfest för sin son, men mamman låter honom inte delta
Advertisement

Tyvärr har inte alla kärlekshistorier ett lyckligt slut. Men kanske betyder detta bara att en ny relation väntar runt hörnet, redo att ge oss nya lyckliga stunder. Kanske för resten av livet.

I vilket fall, när två personer bestämmer sig för att separera, för att de kanske inte längre kommer överens, måste de fortfarande ta itu med några av de val de har gjort innan. Som att ha skaffat ett eller flera barn tillsammans och även om kärleken i ett par kan ta slut kommer detta aldrig att hända i en relation med ens barn. Denna berättelse är ett tydligt bevis på detta, och den både rörde människor och gav upphov till debatt.

via Twitter

Advertisement
Victor Manuel Alonso Ramos/Facebook/Screenshot

Victor Manuel Alonso Ramos/Facebook/Screenshot

En ung frånskild pappa, Victor Manuel Alonso Ramos, ville överraska sitt barn. Det var sonens födelsedag och han hade därför tänkt att ordna en trevlig liten fest för att fira hans 8-årsdag.

Det fanns dekorationer och färgglada ballonger och naturligtvis födelsedagspresenter i rummet som mannen noggrant hade valt ut för tillställningen. Han hade till och med hyrt in en person som bar en gigantisk dinosauriekostym för att underhålla sin lilla kille.

Allt var redo för att välkomna och underhålla den lille sonen, tårtan stod redan på bordet tillsammans med andra delikatesser och evenemanget filmades. Det fanns bara ett problem...

Advertisement
Victor Manuel Alonso Ramos/Facebook/Screenshot

Victor Manuel Alonso Ramos/Facebook/Screenshot

Hans son var inte där. Hela festen som organiserades till hans ära pågick utan födelsedagsbarnet eftersom pojkens mamma, som är mannens ex-fru, inte hade gett honom tillstånd att delta.

Det är oklart om det var en hämnd mot hennes exman, men en sak är säker: den där pappan som hade gjort så mycket för sitt barn slutade i tårar. "Sonen min, om du någonsin ser den här videon vill jag att du ska veta att jag gör allt det här för dig", hör man hans pappa säga.

"Det är inte rättvist att jag som pappa har ordnat en fest för min son och att jag har nekats möjligheten att träffa honom för att fira honom ordentligt", tillägger mannen som är väldigt ledsen över hela situationen.

Det slutade med att många såg videon och stöttade Victor i kommentarerna, och underströk hur fel det är att låta barnen komma i kläm på grund av föräldrarnas konflikter: "För att skada honom slutade det med att hon istället skadade pojken", "Vad tråkigt att folk kan bete sig så här", "Barnet hade inget med det att göra och det slutade med att han kom ikläm", detta är bara några av de kommentarer som videon har fått på nätet. Vad tycker du om det här?

Advertisement